Buchet vanda si phaleonopsis

Alege ceva special
Alege culorile preferate
313 RON
Trebuie sa recunosc ca buchetul este intr-adevar peste masura asteptarilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat la fel!!! :)) Va multumesc si cu siguranta din partea mea aveti cele mai bune recomandari si in mod cert voi mai apela la dvs. si cu alte ocazii! O zi si un weekend placut.
Oana B, 7 Oct 2020
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 1 Noi 2020
Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 2 Mai 2020

O incantare exotica pentru iubitorii de flori, acest buchet de orhidee va atrage privirile tuturor! Fa-o sa se simta admirata cu acest buchet de flori realizat din cupe de orhidee vanda si phaleonopsis, elegant si gingas in acelasi timp.

Livrarea se face la domiciliul destinatarului ales, prin serviciul de curierat flori rapid oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Dendrobium, sau orhideea de Singapore, este o planta cu aspect deosebit, care poate ajunge la 1 m inaltime daca este ingrijita corespunzator. Contine peste 1.500 de specii, care au marimi diferite in functie de zona.

Paleta de culori este foarte variata, insa un buchet cu dendrobium va avea de obicei culoarea lavandei, alb, auriu-galben, sau o combinatie intre acestea. Magazinul de Flori alege orhidee proaspete, care vor rezista atata timp cat le este asigurata lumina naturala.