Buchet vanda si phaleonopsis

Alege ceva special
Alege culorile preferate
400 RON
Va multumesc din inima! Totul este superb. Soacra mea este foarte fericita! Sunteti grozavi! Va voi recomanda de cate ori voi avea ocazia si voi apela cu incredere si altadata! Va doresc toate cele bune!
Melinda B, 8 Ian 2023
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 29 Ian 2023
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 8 Apr 2023

O incantare exotica pentru iubitorii de flori, acest buchet de orhidee va atrage privirile tuturor! Fa-o sa se simta admirata cu acest buchet de flori realizat din cupe de orhidee vanda si phaleonopsis, elegant si gingas in acelasi timp.

Livrarea se face la domiciliul destinatarului ales, prin serviciul de curierat flori rapid oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Dendrobium, sau orhideea de Singapore, este o planta cu aspect deosebit, care poate ajunge la 1 m inaltime daca este ingrijita corespunzator. Contine peste 1.500 de specii, care au marimi diferite in functie de zona.

Paleta de culori este foarte variata, insa un buchet cu dendrobium va avea de obicei culoarea lavandei, alb, auriu-galben, sau o combinatie intre acestea. Magazinul de Flori alege orhidee proaspete, care vor rezista atata timp cat le este asigurata lumina naturala.