Buchet vanda si phaleonopsis

Alege ceva special
Alege culorile preferate
425 RON
Multam frumos! Mama a primit florile azi!
Cristina, 28 Mar 2024
Buna ziua. Vreau sa va multumesc inca odata, pentru TOT: pentru rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada cu un client asa mofturos ca mine, pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati raspuns solicitarilor mele, pentru minutiozitatea si atentia pe care ati acordat-o fiecarui detaliu, pentru punctualitate, dar mai ales pentru starea deosebita creata atat mie cat si beneficiarului surprizei....... Va felicit pentru calitatea deosebita a serviciilor dumneavoastra si marturisesc ca mi-ati deschis ’pofta’ de facut astfel de surprize :) Si inca ceva: toti prietenii mei au primit deja datele dumneavoastra de contact!
Corina Murariu, 30 Mar 2024
Multumesc pt buchetele intotdeauna superbe si bucuria pe care ma ajutati sa o ofer celor dragi :)
Simona A, 29 Feb 2024

O incantare exotica pentru iubitorii de flori, acest buchet de orhidee va atrage privirile tuturor! Fa-o sa se simta admirata cu acest buchet de flori realizat din cupe de orhidee vanda si phaleonopsis, elegant si gingas in acelasi timp.

Livrarea se face la domiciliul destinatarului ales, prin serviciul de curierat flori rapid oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Dendrobium, sau orhideea de Singapore, este o planta cu aspect deosebit, care poate ajunge la 1 m inaltime daca este ingrijita corespunzator. Contine peste 1.500 de specii, care au marimi diferite in functie de zona.

Paleta de culori este foarte variata, insa un buchet cu dendrobium va avea de obicei culoarea lavandei, alb, auriu-galben, sau o combinatie intre acestea. Magazinul de Flori alege orhidee proaspete, care vor rezista atata timp cat le este asigurata lumina naturala.