Buchet irisi albastri

Alege ceva special
Alege mărimea
156 RON
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 30 Mar 2020
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 2 Mar 2020
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 13 Mai 2020

Buchet delicat, realizat din irisi albastri ideal pentru un cadou floral care sa exprime gingasie si afectiune. 

Livrarea buchetului se face prin serviciul flori la domiciliu oferit de cea mai selecta florarie online din Romania, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Gypsophila, sau floarea miresei, este o planta ornamentala care este folosita adesea in buchete de flori, pentru a le da un aspect deosebit. Florile sunt foarte delicate, albe sau rosiatice si au un aspect dantelat.

Floarea miresei se combina foarte bine cu florile in culori tari, cum am fi irisii, care au un colorit mai puternic. Magazinul de Flori realizeaza buchete deosebite, pe care le ornamenteaza deseori cu floarea miresei, pentru un efect special. Aceste flori delicate isi mentin aspectul intact, datorita serviciului de livrare flori la domiciliu profestionist.