Buchet lalele
Cadou Diafan

Alege ceva special
Alege mărimea
330 RON
Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 19 Mai 2022
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 21 Ian 2022
Am cumparat primul buchet de flori de la voi saptamana trecuta. Sunt cei mai frumosi trandafiri.
Roxana, 13 Oct 2022

Un buchet deosebit, intr-o prezentare de exceptie, aceste lalele albe si mov sunt o adevarata incantare vizuala. Simbol al inocentei, albul aduce calm in orice incapere, iar acest buchet de lalele cu siguranta o vor cuceri! Un cadou floral care contine 41 lalele este cu siguranta un motiv de a zambi.

Magazinul de Flori se ocupa de livrare, prin reteaua de distributie flori la nivel national. Veti darui flori proaspete, cu livrare la domiciliu in cel mai scurt timp.

Îți recomandăm

Familia Liliaceae, din care face parte laleaua, cuprinde peste 150 de specii de plante. Lalelele sunt flori rezistente, care pot creste in conditii de clima nu tocmai prielnice. Aceste flori cresc lent, avand inaltimi intre 10 si 70 cm, in functie de soi. Folosite in buchete de flori, ele transmit intotdeauna prospetime.

Petalele sunt viu colorate, fiind dispuse in straturi concentrice, cu aspect de foliaj. Orice ocazie e potrivita pentru a oferi un buchet de lalele. Serviciul de distributie flori oferit de Magazinul de Flori livreaza lalele de o calitate ireprosabila, care pot fi in orice situatie un cadou floral perfect.