Buchet lalele, crini si gerbera

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
368 RON
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 10 Oct 2022
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 21 Sep 2022
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 22 Iun 2022

Un buchet de flori ideal pentru a face o declaratie persoanei iubite sau pentru a transmite un mesaj calduros. Acest buchet contine lalele, crini si gerbera in nuante de portocaliu si exprima dorinta si entuziasmul.


Buchetul este realizat din flori proaspete atent selectionate de Magazinul de Flori si este livrat la domiciliul destinatarului prin curier flori online.

Îți recomandăm

O planta cu valoare decorativa deosebita, laleaua este cultivata pentru frumusetea ei si pentru varietatea de culori. Floarea are forma de cupa, ceea ce ii da un aspect extrem de elegant. Cu toate ca sunt asociate cu Olanda, lalelele au aparut in Asia, mai exact in Imperiul Otoman.


Magazinul de Flori foloseste o mare varietate in buchete de lalele pentru ocazii diverse, cu semnificatii si simboluri aparte. Un buchet de flori care contine lalele transmite energie si veselie. Livrarea acestor flori se face prin serviciul curier flori online, livrari flori la domiciliu.