Buchet lalele, crini si gerbera

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
307 RON
Buna ziua si mii de multumiri :) Tocmai am primit o poza cu buchetul primit de mama - i-ati facut si mi-ati facut o mare bucurie! Toate cele bune,
Anda, 1 Noi 2020
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 4 Oct 2020
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 15 Noi 2020

Un buchet de flori ideal pentru a face o declaratie persoanei iubite sau pentru a transmite un mesaj calduros. Acest buchet contine lalele, crini si gerbera in nuante de portocaliu si exprima dorinta si entuziasmul.


Buchetul este realizat din flori proaspete atent selectionate de Magazinul de Flori si este livrat la domiciliul destinatarului prin curier flori online.

Îți recomandăm

O planta cu valoare decorativa deosebita, laleaua este cultivata pentru frumusetea ei si pentru varietatea de culori. Floarea are forma de cupa, ceea ce ii da un aspect extrem de elegant. Cu toate ca sunt asociate cu Olanda, lalelele au aparut in Asia, mai exact in Imperiul Otoman.


Magazinul de Flori foloseste o mare varietate in buchete de lalele pentru ocazii diverse, cu semnificatii si simboluri aparte. Un buchet de flori care contine lalele transmite energie si veselie. Livrarea acestor flori se face prin serviciul curier flori online, livrari flori la domiciliu.