Buchet lalele, crini si gerbera

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
343 RON
Tin sa multumesc intregii echipe de la "Magazinul de Flori" pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Comada livrata cu succes si la timp, flori extraordinare. Va recomand cu cea mai mare placere.
Dan Ciprian Golianu - Irland, 26 Dec 2020
Multumesc dumneavoastra si colegilor dumneavoastra pentru modul eficient si profesionist in care m-ati ajutat. Va voi recomanda cunoscutilor mei.
D. M, 3 Ian 2021
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 16 Dec 2020

Un buchet de flori ideal pentru a face o declaratie persoanei iubite sau pentru a transmite un mesaj calduros. Acest buchet contine lalele, crini si gerbera in nuante de portocaliu si exprima dorinta si entuziasmul.


Buchetul este realizat din flori proaspete atent selectionate de Magazinul de Flori si este livrat la domiciliul destinatarului prin curier flori online.

Îți recomandăm

O planta cu valoare decorativa deosebita, laleaua este cultivata pentru frumusetea ei si pentru varietatea de culori. Floarea are forma de cupa, ceea ce ii da un aspect extrem de elegant. Cu toate ca sunt asociate cu Olanda, lalelele au aparut in Asia, mai exact in Imperiul Otoman.


Magazinul de Flori foloseste o mare varietate in buchete de lalele pentru ocazii diverse, cu semnificatii si simboluri aparte. Un buchet de flori care contine lalele transmite energie si veselie. Livrarea acestor flori se face prin serviciul curier flori online, livrari flori la domiciliu.