Buchet lalele, crini si gerbera

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
417 RON
Buna ziua. Vreau sa va multumesc inca odata, pentru TOT: pentru rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada cu un client asa mofturos ca mine, pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati raspuns solicitarilor mele, pentru minutiozitatea si atentia pe care ati acordat-o fiecarui detaliu, pentru punctualitate, dar mai ales pentru starea deosebita creata atat mie cat si beneficiarului surprizei....... Va felicit pentru calitatea deosebita a serviciilor dumneavoastra si marturisesc ca mi-ati deschis ’pofta’ de facut astfel de surprize :) Si inca ceva: toti prietenii mei au primit deja datele dumneavoastra de contact!
Corina Murariu, 5 Apr 2024
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 7 Feb 2024
Tocmai am vorbit cu prietena mea careia i-am trimis florile si era foarte incantata de ele. A spus ca sunt superbe si proaspete iar culoarea exceptional aleasa. Multumesc inca o data iar urmatoarea mea comanda va fi cu voi.
Patricia, 15 Ian 2024

Un buchet de flori ideal pentru a face o declaratie persoanei iubite sau pentru a transmite un mesaj calduros. Acest buchet contine lalele, crini si gerbera in nuante de portocaliu si exprima dorinta si entuziasmul.


Buchetul este realizat din flori proaspete atent selectionate de Magazinul de Flori si este livrat la domiciliul destinatarului prin curier flori online.

Îți recomandăm

O planta cu valoare decorativa deosebita, laleaua este cultivata pentru frumusetea ei si pentru varietatea de culori. Floarea are forma de cupa, ceea ce ii da un aspect extrem de elegant. Cu toate ca sunt asociate cu Olanda, lalelele au aparut in Asia, mai exact in Imperiul Otoman.


Magazinul de Flori foloseste o mare varietate in buchete de lalele pentru ocazii diverse, cu semnificatii si simboluri aparte. Un buchet de flori care contine lalele transmite energie si veselie. Livrarea acestor flori se face prin serviciul curier flori online, livrari flori la domiciliu.