Buchet lalele, crini si gerbera

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
392 RON
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 16 Ian 2023
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 19 Mai 2023
Buna ziua, va multumesc pentru surpriza pe care ati realizat-o. Livrarea a fost făcută conform cerintelor. A fost prima colaborare cu voi si cu siguranta nu ultima. Ati dat dovada de profesionalism si devotament in munca depusă pentru clienti. Felicitări magazinuldeflori.ro!
D. T, 24 Ian 2023

Un buchet de flori ideal pentru a face o declaratie persoanei iubite sau pentru a transmite un mesaj calduros. Acest buchet contine lalele, crini si gerbera in nuante de portocaliu si exprima dorinta si entuziasmul.


Buchetul este realizat din flori proaspete atent selectionate de Magazinul de Flori si este livrat la domiciliul destinatarului prin curier flori online.

Îți recomandăm

O planta cu valoare decorativa deosebita, laleaua este cultivata pentru frumusetea ei si pentru varietatea de culori. Floarea are forma de cupa, ceea ce ii da un aspect extrem de elegant. Cu toate ca sunt asociate cu Olanda, lalelele au aparut in Asia, mai exact in Imperiul Otoman.


Magazinul de Flori foloseste o mare varietate in buchete de lalele pentru ocazii diverse, cu semnificatii si simboluri aparte. Un buchet de flori care contine lalele transmite energie si veselie. Livrarea acestor flori se face prin serviciul curier flori online, livrari flori la domiciliu.