Buchet lalele rosii
Pasiunea Culorii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
245 RON
Va multumesc foarte mult pentru tot....chiar apreciez, sotia mea a primit trandafirii si erau superbi ! Voi mai comanda de la voi si va voi recomanda tuturor prietenilor si familiei
Craig, 7 Dec 2020
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 2 Feb 2021
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 21 Feb 2021

Un buchet bogat, realizat din 35 lalele proaspete, potrivit pentru momente unice. Culoarea vibranta a acestor lalele rosii transmite pasiune si energie vitala, pentru persoanele dragi care merita o surpriza placuta.


Acest buchet de lalele rosii este pregatit cu grija de floristii profesionisti de la Magazinul de Flori si poate fi livrat la domiciliu. Comanda flori online prin cea mai buna florarie online din Romania, care asigura un serviciu prompt de curier flori.

Îți recomandăm

Laleaua face parte din familia Liliaceae, care cuprinde 150 specii de plante perene, care rezista peste iarna. Lalelele nu sunt pretentioase la conditiile de sol, fiind rezistente atat ca flori cultivate cat si ca flori taiate.


Un buchet de lalele este un cadou floral care transmite eleganta, florile avand forma de cupa si un colorit aparte. Frunzele sunt colorate in verde intens, dand un aspect aparte unui buchet de flori. Magazinul de Flori alege mereu fire proaspete, care sunt livrate prin serviciul flori online, cu retea de distributie in toate orasele din Romania.