Buchet lalele rosii
Pasiunea Culorii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
340 RON
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 4 Mar 2024
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 19 Ian 2024
Va multumesc tare mult pentru professionalism! Voi apela cu incredere la Magazinul de Flori pentru viitoarele evenimente din viata celor dragi mie. Toate cele bune si un weekend frumos.
Madalina, 16 Feb 2024

Un buchet bogat, realizat din 35 lalele proaspete, potrivit pentru momente unice. Culoarea vibranta a acestor lalele rosii transmite pasiune si energie vitala, pentru persoanele dragi care merita o surpriza placuta.


Acest buchet de lalele rosii este pregatit cu grija de floristii profesionisti de la Magazinul de Flori si poate fi livrat la domiciliu. Comanda flori online prin cea mai buna florarie online din Romania, care asigura un serviciu prompt de curier flori.

Îți recomandăm

Laleaua face parte din familia Liliaceae, care cuprinde 150 specii de plante perene, care rezista peste iarna. Lalelele nu sunt pretentioase la conditiile de sol, fiind rezistente atat ca flori cultivate cat si ca flori taiate.


Un buchet de lalele este un cadou floral care transmite eleganta, florile avand forma de cupa si un colorit aparte. Frunzele sunt colorate in verde intens, dand un aspect aparte unui buchet de flori. Magazinul de Flori alege mereu fire proaspete, care sunt livrate prin serviciul flori online, cu retea de distributie in toate orasele din Romania.