Buchet lalele rosii
Pasiunea Culorii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
219 RON
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 4 Iun 2020
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 1 Ian 2020
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 4 Ian 2020

Un buchet bogat, realizat din 35 lalele proaspete, potrivit pentru momente unice. Culoarea vibranta a acestor lalele rosii transmite pasiune si energie vitala, pentru persoanele dragi care merita o surpriza placuta.


Acest buchet de lalele rosii este pregatit cu grija de floristii profesionisti de la Magazinul de Flori si poate fi livrat la domiciliu. Comanda flori online prin cea mai buna florarie online din Romania, care asigura un serviciu prompt de curier flori.

Îți recomandăm

Laleaua face parte din familia Liliaceae, care cuprinde 150 specii de plante perene, care rezista peste iarna. Lalelele nu sunt pretentioase la conditiile de sol, fiind rezistente atat ca flori cultivate cat si ca flori taiate.


Un buchet de lalele este un cadou floral care transmite eleganta, florile avand forma de cupa si un colorit aparte. Frunzele sunt colorate in verde intens, dand un aspect aparte unui buchet de flori. Magazinul de Flori alege mereu fire proaspete, care sunt livrate prin serviciul flori online, cu retea de distributie in toate orasele din Romania.