Buchet lalele rosii
Pasiunea Culorii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
300 RON
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 21 Iul 2022
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 9 Sep 2022
Va multumesc! Am ramas impresionat de profesionalismul de care dati dat dovada! Nota 10!   Asa servicii in Romania, mai rar!
Florin, 12 Iun 2022

Un buchet bogat, realizat din 35 lalele proaspete, potrivit pentru momente unice. Culoarea vibranta a acestor lalele rosii transmite pasiune si energie vitala, pentru persoanele dragi care merita o surpriza placuta.


Acest buchet de lalele rosii este pregatit cu grija de floristii profesionisti de la Magazinul de Flori si poate fi livrat la domiciliu. Comanda flori online prin cea mai buna florarie online din Romania, care asigura un serviciu prompt de curier flori.

Îți recomandăm

Laleaua face parte din familia Liliaceae, care cuprinde 150 specii de plante perene, care rezista peste iarna. Lalelele nu sunt pretentioase la conditiile de sol, fiind rezistente atat ca flori cultivate cat si ca flori taiate.


Un buchet de lalele este un cadou floral care transmite eleganta, florile avand forma de cupa si un colorit aparte. Frunzele sunt colorate in verde intens, dand un aspect aparte unui buchet de flori. Magazinul de Flori alege mereu fire proaspete, care sunt livrate prin serviciul flori online, cu retea de distributie in toate orasele din Romania.