Buchet lalele roz
Aranjament Cascada

Alege ceva special
Alege mărimea
345 RON
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 5 Noi 2022
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 27 Oct 2022
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 11 Aug 2022

Printr-un buchet de lalele roz poti transmite oricand gingasie si feminitate, pentru a o face sa se simta speciala. Acest buchet aranjat in cascada contine 41 lalele roz aranjate cu maiestrie de echipa de designeri florali de la Magazinul de Flori, cea mai eficienta florarie online.


Buchetul poate fi livrat la domiciliu prin reteaua de florarii locale, care ofera servicii in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au flori in forma de cupa, ceea ce le confera un aspect elegant si delicat. Culorile sunt vii si transmit energie. Fac parte din familia Liliaceae, care cuprinde aproximativ 150 specii de plante cu flori bulboase.


Un buchet de lalele va rezista mult timp, intrucat florile nu sunt pretentioase. Ca flori decorative, lalelele sunt folosite atat individual, cat si in combinatii cu alte flori. Magazinul de Flori livreaza lalele proaspete direct la domiciliul destinatarului, care va fi incantat de aspectul unui buchet de flori pregatit de florarii experti.