Buchet lalele roz
Aranjament Cascada

Alege ceva special
Alege mărimea
391 RON
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 16 Mar 2024
Va multumesc, destinatara a fost incantata. Va recomand cu mare drag.
Ileana Stancescu, 2 Apr 2024
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsul vostru prompt si pentru intelegere. Apreciez foarte mult efortul depus in pregatirea unui buchet in plus. Serviciile voastre sunt mai mult decat bune si va pot asigura de totala mea devotatie in viitor. Am lucrat in domeniul serviciilor foarte multi ani si stiu sa recunosc unul foarte bun.
John, 12 Apr 2024

Printr-un buchet de lalele roz poti transmite oricand gingasie si feminitate, pentru a o face sa se simta speciala. Acest buchet aranjat in cascada contine 41 lalele roz aranjate cu maiestrie de echipa de designeri florali de la Magazinul de Flori, cea mai eficienta florarie online.


Buchetul poate fi livrat la domiciliu prin reteaua de florarii locale, care ofera servicii in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au flori in forma de cupa, ceea ce le confera un aspect elegant si delicat. Culorile sunt vii si transmit energie. Fac parte din familia Liliaceae, care cuprinde aproximativ 150 specii de plante cu flori bulboase.


Un buchet de lalele va rezista mult timp, intrucat florile nu sunt pretentioase. Ca flori decorative, lalelele sunt folosite atat individual, cat si in combinatii cu alte flori. Magazinul de Flori livreaza lalele proaspete direct la domiciliul destinatarului, care va fi incantat de aspectul unui buchet de flori pregatit de florarii experti.