Buchet lalele roz
Aranjament Cascada

Alege ceva special
Alege mărimea
368 RON
Draga D-le Safciu Stefan Doresc pe aceasta cale sa va multumesc pentru serviciile de inalta clasa pe care le oferiti clientilor Dumneavoastra . Se vede ca si in Romania exista firme serioase pentru care multumirea clientilor , prin calitatea serviciilor primeaza Va multumesc inca o data si va doresc numai bine Cu stima si respect unul din clienti dumneavoastra
Nica Marian, 2 Iun 2023
Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 5 Apr 2023
Va multumesc pentru profesionalismul si promptitudinea serviciului dumneavoastra. Sunt in direct pe Skype cu sotia si am vazut efectul produs de surpriza oferita......Este magnific! Puteti fi sigur ca deja toti prietenii mei stiu de dumneavoastra iar eu sigur voi apela la dumneavoastra cu proxima ocazie.
RADU - Canada, 8 Mai 2023

Printr-un buchet de lalele roz poti transmite oricand gingasie si feminitate, pentru a o face sa se simta speciala. Acest buchet aranjat in cascada contine 41 lalele roz aranjate cu maiestrie de echipa de designeri florali de la Magazinul de Flori, cea mai eficienta florarie online.


Buchetul poate fi livrat la domiciliu prin reteaua de florarii locale, care ofera servicii in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au flori in forma de cupa, ceea ce le confera un aspect elegant si delicat. Culorile sunt vii si transmit energie. Fac parte din familia Liliaceae, care cuprinde aproximativ 150 specii de plante cu flori bulboase.


Un buchet de lalele va rezista mult timp, intrucat florile nu sunt pretentioase. Ca flori decorative, lalelele sunt folosite atat individual, cat si in combinatii cu alte flori. Magazinul de Flori livreaza lalele proaspete direct la domiciliul destinatarului, care va fi incantat de aspectul unui buchet de flori pregatit de florarii experti.