Buchet lalele roz
Aranjament Cascada

Alege ceva special
Alege mărimea
322 RON
Va multumesc pentru profesionalismul si promptitudinea serviciului dumneavoastra. Sunt in direct pe Skype cu sotia si am vazut efectul produs de surpriza oferita......Este magnific! Puteti fi sigur ca deja toti prietenii mei stiu de dumneavoastra iar eu sigur voi apela la dumneavoastra cu proxima ocazie.
RADU - Canada, 16 Ian 2021
buna ziua, multumesc mult pt tort.a fist livrat la timp, fiti sigur ca data viitoare voi folosi serviciile dvs pt profesionalismul cu care m ati tratat! Si folosesc destul de des serviciul de livrari. Multumesc inca o data pt tot si ne vom auzi curand
Adina Maynardit, 11 Feb 2021
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 5 Feb 2021

Printr-un buchet de lalele roz poti transmite oricand gingasie si feminitate, pentru a o face sa se simta speciala. Acest buchet aranjat in cascada contine 41 lalele roz aranjate cu maiestrie de echipa de designeri florali de la Magazinul de Flori, cea mai eficienta florarie online.


Buchetul poate fi livrat la domiciliu prin reteaua de florarii locale, care ofera servicii in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au flori in forma de cupa, ceea ce le confera un aspect elegant si delicat. Culorile sunt vii si transmit energie. Fac parte din familia Liliaceae, care cuprinde aproximativ 150 specii de plante cu flori bulboase.


Un buchet de lalele va rezista mult timp, intrucat florile nu sunt pretentioase. Ca flori decorative, lalelele sunt folosite atat individual, cat si in combinatii cu alte flori. Magazinul de Flori livreaza lalele proaspete direct la domiciliul destinatarului, care va fi incantat de aspectul unui buchet de flori pregatit de florarii experti.