Buchet minigerbera
Fantezie de Vara

Alege ceva special
Alege mărimea
200 RON
Felicitari Si florile si tortul au fost foarte bine apreciate, ca si promtitudinea livrarii. Un serviciu desavarsit si o prezentare de exceptie.
Florin A, 21 Oct 2020
Va multumesc mult de tot! Buchetul este foarte frumos iar mama a fost incantata de surpriza! Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti! Mai rar asa ceva in Romania...Mult succes in continuare! O zi frumoasa va doresc!
Roxana P, 25 Dec 2020
Buna seara va multumesc pentru promptitudinea livrarii cadoului la ora specificata..Un tort excelent si un buchet deosebit! O sa mai fac comenzi si pe viitor la dvs si o sa va recomand cu caldura! Cu stima
Smaranda G, 31 Dec 2020

Un buchet de flori multicolor, realizat din 15 minigerbera si ornamentat cu verdeata asortata.


Florile de gerbera sunt un cadou floral care se preteaza oricarei ocazii si va surprinde pe oricine. Florarii de la Magazinul de Flori sunt gata sa pregateasca acest buchet de minigerbera din flori proaspete, pentru a fi livrate oriunde in Romania, destinatarului ales de tine. 


Alege un aranjament din flori colorate, care va inveseli pe oricine, cu livrare la domiciliu prin curier flori!

Îți recomandăm

Florile de gerbera ocupa locul 5 in topul florilor preferate pentru buchete de flori, datorita faptului ca nu sunt foarte greu de ingrijit, lumina fiind factorul care genereaza inflorirea.


Minigerbera sunt vestite pentru florile vibrant colorate, rotunde si foarte atractive din punct de vedere vizual. Un buchet de flori din minigerbera colorate inspira optimism, fiind considerate un simbol al prospetimii.