Buchet minigerbera
Fantezie de Vara

Alege ceva special
Alege mărimea
240 RON
Va multumesc ! Surpriza a fost totala ! Si incantarea, idem !
C. R, 31 Aug 2022
Vreau sa va multumesc foarte mult pentru promtitudinea de care ati dat dovada, recomand serviciile dumneavoastra tuturor, cu atat mai mult celor plecati afara din tara care vor sa faca o bucuriie celor dragi de acasa care locuiesc nu numai in orasele mari.
Gabriela Tu, 26 Ian 2022
Stimate Domnule Safciu Stefan, In urma comenzi solicitate companiei dumneavoastra, ieri 31 ianuarie, vroiam sa va multumesc pentru promptitudinea expedierii cadoului cat si de calitatea produselor. Va multumesc pentru amabilitatea si disponibilitatea dumneavoastra. Cu stima,
Carmen Gainariu, 1 Aug 2022

Un buchet de flori multicolor, realizat din 15 minigerbera si ornamentat cu verdeata asortata.


Florile de gerbera sunt un cadou floral care se preteaza oricarei ocazii si va surprinde pe oricine. Florarii de la Magazinul de Flori sunt gata sa pregateasca acest buchet de minigerbera din flori proaspete, pentru a fi livrate oriunde in Romania, destinatarului ales de tine. 


Alege un aranjament din flori colorate, care va inveseli pe oricine, cu livrare la domiciliu prin curier flori!

Îți recomandăm

Florile de gerbera ocupa locul 5 in topul florilor preferate pentru buchete de flori, datorita faptului ca nu sunt foarte greu de ingrijit, lumina fiind factorul care genereaza inflorirea.


Minigerbera sunt vestite pentru florile vibrant colorate, rotunde si foarte atractive din punct de vedere vizual. Un buchet de flori din minigerbera colorate inspira optimism, fiind considerate un simbol al prospetimii.