Buchet minigerbera multicolore

Alege ceva special
368 RON
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 30 Mai 2023
Cea care a primit florile a fost atat de incantata ca nu se putea opri din laude ! Desi facuse o calatorie lunga, buchetul arata splendid ! In mod sigur voi mai comanda la MagazinuDeFlori pentru ca serviciile si produsele sunt excelente. E clar cel mai bun florar pe care l-am intalnit !Toate cele bune !
Mihaela, 25 Iul 2023
Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 6 Mar 2023

Un buchet de flori din minigerbera roz, albe si galbene, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de minigerbera poate fi oferit de aniversari, pentru a felicita sau pentru a surprinde cu ocazia unui eveniment special.

Livrarea se face la domiciliu in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, prin serviciul curier flori, care onoreaza comenzi flori.

Îți recomandăm

Minigerbera sunt varianta in miniatura a florilor de gerbera, care denota eleganta si distinctie, prin aspectul deosebit si coloritul vesel. Gama cromatica este foarte larga, de aceea florile sunt folosite in buchete de flori sau in aranjamente florale, intrucat se pot combina cu o varietate de flori.

Gerbera care au un diamentru al florii de aproximativ 7 cm sunt numite minigerbera. Magazinul de Flori le alege pe cele mai proaspete si realizeaza buchete de minigerbera deosebite, care dau o nota aparte unui cadou floral.