Buchet minigerbera multicolore

Alege ceva special
345 RON
Mătușa noastră a fost cu adevărat plăcut surprinsă de  surpriză! Va mulțumim din suflet pentru că, prin serviciile dvs ne ajutați să surprindem plăcut persoanele dragi noua, aflate la distanță. Sunteți minunați!!!
Raluca S, 5 Iun 2022
Va multumesc, comanda a fost livrata chiar mai devreme decat ma asteptam, in conditii foarte bune si de calitate. Reactiile mamei (cea care a primit) pe masura asteptarilor. Spor si succes in continuare !
Mioara C, 9 Iun 2022
Mulțumim mult pentru ajutorul acordat în realizarea surprizei! Buchetul de flori a fost foarte frumos, iar bomboanele delicioase. Nașa noastră a fost tare fericită și încântată de surpriză! Felicitări pentru serviciile oferite! 
Dalia, 27 Mai 2022

Un buchet de flori din minigerbera roz, albe si galbene, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de minigerbera poate fi oferit de aniversari, pentru a felicita sau pentru a surprinde cu ocazia unui eveniment special.

Livrarea se face la domiciliu in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, prin serviciul curier flori, care onoreaza comenzi flori.

Îți recomandăm

Minigerbera sunt varianta in miniatura a florilor de gerbera, care denota eleganta si distinctie, prin aspectul deosebit si coloritul vesel. Gama cromatica este foarte larga, de aceea florile sunt folosite in buchete de flori sau in aranjamente florale, intrucat se pot combina cu o varietate de flori.

Gerbera care au un diamentru al florii de aproximativ 7 cm sunt numite minigerbera. Magazinul de Flori le alege pe cele mai proaspete si realizeaza buchete de minigerbera deosebite, care dau o nota aparte unui cadou floral.