Buchet minigerbera multicolore

Alege ceva special
276 RON
Un alt client satisfacut. Nu m-am asteptat niciodata la atatia trandafiri si margarete. Buchetul a fost absolut superb. Multam! Ne vom mai intalni in viitorul apropiat. Inca o data multumesc.
Gina, 22 Mar 2020
Va multumim foarte mult. Ne-am bucurat si suntem foarte multumiti. O sa va recomandam cu multa placere la cunostintele si prietenii din Canada.
Maria S. - Canada, 9 Iul 2020
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 15 Noi 2020

Un buchet de flori din minigerbera roz, albe si galbene, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de minigerbera poate fi oferit de aniversari, pentru a felicita sau pentru a surprinde cu ocazia unui eveniment special.

Livrarea se face la domiciliu in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, prin serviciul curier flori, care onoreaza comenzi flori.

Îți recomandăm

Minigerbera sunt varianta in miniatura a florilor de gerbera, care denota eleganta si distinctie, prin aspectul deosebit si coloritul vesel. Gama cromatica este foarte larga, de aceea florile sunt folosite in buchete de flori sau in aranjamente florale, intrucat se pot combina cu o varietate de flori.

Gerbera care au un diamentru al florii de aproximativ 7 cm sunt numite minigerbera. Magazinul de Flori le alege pe cele mai proaspete si realizeaza buchete de minigerbera deosebite, care dau o nota aparte unui cadou floral.