Buchet minigerbera multicolore

Alege ceva special
322 RON
Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 21 Ian 2021
Eu va multumesc. Serviciul a fost impecabil.   Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.
Alexa Ctin, 25 Dec 2020
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 20 Feb 2021

Un buchet de flori din minigerbera roz, albe si galbene, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de minigerbera poate fi oferit de aniversari, pentru a felicita sau pentru a surprinde cu ocazia unui eveniment special.

Livrarea se face la domiciliu in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, prin serviciul curier flori, care onoreaza comenzi flori.

Îți recomandăm

Minigerbera sunt varianta in miniatura a florilor de gerbera, care denota eleganta si distinctie, prin aspectul deosebit si coloritul vesel. Gama cromatica este foarte larga, de aceea florile sunt folosite in buchete de flori sau in aranjamente florale, intrucat se pot combina cu o varietate de flori.

Gerbera care au un diamentru al florii de aproximativ 7 cm sunt numite minigerbera. Magazinul de Flori le alege pe cele mai proaspete si realizeaza buchete de minigerbera deosebite, care dau o nota aparte unui cadou floral.