Buchet pastelat
Sonia Bouquet

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
320 RON
Un alt client satisfacut. Nu m-am asteptat niciodata la atatia trandafiri si margarete. Buchetul a fost absolut superb. Multam! Ne vom mai intalni in viitorul apropiat. Inca o data multumesc.
Gina, 5 Mai 2023
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, 21 Apr 2023
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 29 Ian 2023

Un buchet parca desprins dintr-un tablou impresionist, care contine trandafiri si alstroemerie. Buchetul este bogat, cu florile dispuse pe rotund, pentru un aspect diafan. Acest buchet poate fi daruit unei prietene dragi sau persoanei iubite, pentru a impresiona.

Atelierul de flori online din cadrul florariei virtuale Magazinul de Flori se ocupa de livrarea la domiciliu, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt printre cele mai cautate flori, atat pentru valoarea comerciala, cat si decorativa. Se gaseste intr-o varietate mare de culori si sunt renumite pentru culorile puternice. Ca flori taiate, pot rezista chiar si doua saptamani daca sunt ingrijite corespunzator.

 

Un buchet de trandafiri poate reprezenta fie gingasie, fie sobrietate, in functie de colorit si de forma aranjamentului. Magazinul de Flori folosete flori proaspete pentru a realiza buchete adaptabile oricarei situatii si ocazii.