Buchet pastelat
Sonia Bouquet

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
300 RON
Va multumesc pentru florile superbe! Am trimis buchetul ca un semn de multumire. A fost magnific
Ion, 3 Sep 2023
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 6 Iul 2023
Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 18 Sep 2023

Un buchet parca desprins dintr-un tablou impresionist, care contine trandafiri si alstroemerie. Buchetul este bogat, cu florile dispuse pe rotund, pentru un aspect diafan. Acest buchet poate fi daruit unei prietene dragi sau persoanei iubite, pentru a impresiona.

Atelierul de flori online din cadrul florariei virtuale Magazinul de Flori se ocupa de livrarea la domiciliu, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt printre cele mai cautate flori, atat pentru valoarea comerciala, cat si decorativa. Se gaseste intr-o varietate mare de culori si sunt renumite pentru culorile puternice. Ca flori taiate, pot rezista chiar si doua saptamani daca sunt ingrijite corespunzator.

 

Un buchet de trandafiri poate reprezenta fie gingasie, fie sobrietate, in functie de colorit si de forma aranjamentului. Magazinul de Flori folosete flori proaspete pentru a realiza buchete adaptabile oricarei situatii si ocazii.