Buchet strelitia
Reverie Exotica

Alege ceva special
325 RON
Multumesc foarte mult ca v-ati ocupat de noul buchet ! A ajuns vineri exact la timp !
Marius, 15 Dec 2021
Va multumesc pentru seriozitate, ma bucur sa mai intalnesc si oameni seriosi, e impresionant ceea ce faceti, o sa ne mai auzim pe 1 si 8 Martie, va doresc o zi buna.
Alex M, 16 Ian 2022
Multumesc mult, imi pare asa bine ca existati, nu as avea alta metoda sa trimit flori si cadouri. Mai am vreo 7 zile onomastice si alte ocazii anul asta asa ca ne auzim curand. Mersi pt. cadoul bonus, intr-adevar stiti cum sa aveti grija de clientii vostri iar eu voi fi loiala.
Anonim, 17 Noi 2021

Surprinde-o cu un buchet de flori care o va incanta prin exotism si unicitate. Acest buchet de strelitia este alegerea perfecta pentru un cadou floral deosebit, care o va face sa se simta unica.


O selectie de 7 strelitia proaspete, pentru a realiza acest buchet impresionant, care poate fi livrat la domiciliu prin serviciul livrari flori oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Strelitia este numita si pasarea paradisului, pentru aspectul exotic al inflorescentei. Atunci cand infloreste, cromatica florii aminteste de penajul deschis in evantai al unei pasari exotice.


Un buchet de strelitia este ideal pentru incaperile care au nevoie de culoare, fiind o incantare vizuala si foarte usor de ingrijit. Pe langa flori, si foliajul este extrem de atractiv, frunzele avand o nervura mediana de culoare rosie.