Buchet strelitia
Reverie Exotica

Alege ceva special
325 RON
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru excelentele voastre servicii
Matei, 14 Ian 2021
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 23 Mar 2021
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsul vostru prompt si pentru intelegere. Apreciez foarte mult efortul depus in pregatirea unui buchet in plus. Serviciile voastre sunt mai mult decat bune si va pot asigura de totala mea devotatie in viitor. Am lucrat in domeniul serviciilor foarte multi ani si stiu sa recunosc unul foarte bun.
John, 9 Mar 2021

Surprinde-o cu un buchet de flori care o va incanta prin exotism si unicitate. Acest buchet de strelitia este alegerea perfecta pentru un cadou floral deosebit, care o va face sa se simta unica.


O selectie de 7 strelitia proaspete, pentru a realiza acest buchet impresionant, care poate fi livrat la domiciliu prin serviciul livrari flori oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Strelitia este numita si pasarea paradisului, pentru aspectul exotic al inflorescentei. Atunci cand infloreste, cromatica florii aminteste de penajul deschis in evantai al unei pasari exotice.


Un buchet de strelitia este ideal pentru incaperile care au nevoie de culoare, fiind o incantare vizuala si foarte usor de ingrijit. Pe langa flori, si foliajul este extrem de atractiv, frunzele avand o nervura mediana de culoare rosie.