Buchet trandafiri albastri
Romanta albastra

Alege ceva special
Alege mărimea
299 RON
Multam frumos! Mama a primit florile azi!
Cristina, 26 Mar 2020
Multumesc pt buchetele intotdeauna superbe si bucuria pe care ma ajutati sa o ofer celor dragi :)
Simona A, 5 Noi 2020
Buna ziua, Multumesc mult pentru livrare. Surpriza a iesit perfecta si va multumesc pentru serviciile oferite. Cu respect,
Valentina Tupu, 13 Ian 2020

Un produs special creat pentru cei care doresc sa faca un cadou deosebit de Valentine’s Day. O surpriza de proportii, sub forma unor trandafiri albastri aranjati intr-un buchet sofisticat. Buchetul contine 19 trandafiri albastri vopsiti de floristii experti de la Magazinul de Flori.


Gratie si eleganta in aceasta oferta unica de flori online, cu livrare la domiciliu prin serviciul curier flori al celei mai prestigioase florarii online din Romania.

Îți recomandăm

Un buchet de trandafiri albastri oferit in dar simbolizeaza armonie. Datorita faptului ca nu exista in stare naturala, trandafirul albastru simbolizeaza de asemenea imposibilul, intrecerea limitelor. Trandafirii albastri pot fi oferiti ca o invitatie distinsa la iubire si la pierderea de sine. Aceasta semnificatie este preluata din mitologia chinezeasca, unde acesti trandafiri inseamna speranta iubirilor imposibile.


Magazinul de Flori ofera trandafiri albastri in prezentari inedite, trimisi prin serviciul curier flori, prin care acesti trandafiri proaspeti ajung la domiciliul destinatarului, in orice oras din Romania.