Buchet trandafiri albastri
Romanta albastra

Alege ceva special
Alege mărimea
335 RON
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 23 Dec 2020
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 30 Dec 2020
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 26 Noi 2020

Un produs special creat pentru cei care doresc sa faca un cadou deosebit de Valentine’s Day. O surpriza de proportii, sub forma unor trandafiri albastri aranjati intr-un buchet sofisticat. Buchetul contine 19 trandafiri albastri vopsiti de floristii experti de la Magazinul de Flori.


Gratie si eleganta in aceasta oferta unica de flori online, cu livrare la domiciliu prin serviciul curier flori al celei mai prestigioase florarii online din Romania.

Îți recomandăm

Un buchet de trandafiri albastri oferit in dar simbolizeaza armonie. Datorita faptului ca nu exista in stare naturala, trandafirul albastru simbolizeaza de asemenea imposibilul, intrecerea limitelor. Trandafirii albastri pot fi oferiti ca o invitatie distinsa la iubire si la pierderea de sine. Aceasta semnificatie este preluata din mitologia chinezeasca, unde acesti trandafiri inseamna speranta iubirilor imposibile.


Magazinul de Flori ofera trandafiri albastri in prezentari inedite, trimisi prin serviciul curier flori, prin care acesti trandafiri proaspeti ajung la domiciliul destinatarului, in orice oras din Romania.