Buchet trandafiri galbeni si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
213 RON
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 1 Ian 2021
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 28 Oct 2020
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru excelentele voastre servicii
Matei, 22 Noi 2020

O perfecta combinatie de trandafiri galbeni cu verdeata mixta si Solidago. Acest buchet contine 11 trandafiri galbeni si 5 fire de solidago si este livrat proaspat de unul dintre colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.


Acest mix deosebit poate fi aranjat intr-un cos de flori, la cererea dvs. prin serviciul comenzi flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care impresioneaza atat prin forma, colorit, cat si prin pafrumul dulce. Esenta de trandafiri este foarte apreciata pentru aroma deosebita si este folosita in industria farmaceutica si cosmetica.


Aceste flori delicate au si un efect calmant, prin forma deosebita a inflorescentei, care atinge perfectiunea. Un buchet de trandafiri aduce liniste si armonie in orice incapere. Daca este format din trandafiri galbeni, va transmite gelozie, dar si lumina si caldura. Magazinul de Flori realizeaza buchete speciale din trandafiri galbeni, care pot fi decorate cu verdeata pentru un contrast special, si sunt livrate la orice adresa prin serviciul rapid curier flori.