Buchet trandafiri galbeni si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
221 RON
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 8 Iun 2021
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 27 Apr 2021
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 18 Apr 2021

O perfecta combinatie de trandafiri galbeni cu verdeata mixta si Solidago. Acest buchet contine 11 trandafiri galbeni si 5 fire de solidago si este livrat proaspat de unul dintre colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.


Acest mix deosebit poate fi aranjat intr-un cos de flori, la cererea dvs. prin serviciul comenzi flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care impresioneaza atat prin forma, colorit, cat si prin pafrumul dulce. Esenta de trandafiri este foarte apreciata pentru aroma deosebita si este folosita in industria farmaceutica si cosmetica.


Aceste flori delicate au si un efect calmant, prin forma deosebita a inflorescentei, care atinge perfectiunea. Un buchet de trandafiri aduce liniste si armonie in orice incapere. Daca este format din trandafiri galbeni, va transmite gelozie, dar si lumina si caldura. Magazinul de Flori realizeaza buchete speciale din trandafiri galbeni, care pot fi decorate cu verdeata pentru un contrast special, si sunt livrate la orice adresa prin serviciul rapid curier flori.