Buchet trandafiri galbeni si solidago

Alege ceva special
Alege mărimea
221 RON
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 9 Feb 2021
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 31 Ian 2021
Multumesc pentru profesionalism si calitatea pe care o promovati.
Dragos B, 22 Ian 2021

O perfecta combinatie de trandafiri galbeni cu verdeata mixta si Solidago. Acest buchet contine 11 trandafiri galbeni si 5 fire de solidago si este livrat proaspat de unul dintre colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.


Acest mix deosebit poate fi aranjat intr-un cos de flori, la cererea dvs. prin serviciul comenzi flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care impresioneaza atat prin forma, colorit, cat si prin pafrumul dulce. Esenta de trandafiri este foarte apreciata pentru aroma deosebita si este folosita in industria farmaceutica si cosmetica.


Aceste flori delicate au si un efect calmant, prin forma deosebita a inflorescentei, care atinge perfectiunea. Un buchet de trandafiri aduce liniste si armonie in orice incapere. Daca este format din trandafiri galbeni, va transmite gelozie, dar si lumina si caldura. Magazinul de Flori realizeaza buchete speciale din trandafiri galbeni, care pot fi decorate cu verdeata pentru un contrast special, si sunt livrate la orice adresa prin serviciul rapid curier flori.