Buchet trandafiri portocalii
Dorinta Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
252 RON
Multumesc muuult..pentru flexibilitate si pentru intelegere..Multumeeeeeesc...Intr-adevar a fost impresionata :)))) Multumesc
Anonim, 24 Oct 2020
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 29 Noi 2020
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 7 Aug 2020

Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri de o culoare deschisa, in contrast cu frunze late de culoare verde proaspat. Acest buchet de flori este realizat din 19 trandafiri portocalii, realizat cu grija din fire proaspete, dispuse intr-un buchet stilat cu aspect impecabil.


Un design floral pregatit de Magazinul de Flori, gata sa fie livrat in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii se gasesc in 8 culori principale, care se folosesc in buchete de flori mai simple sau mai complexe. In functie de eveniment, se alege un buchet de trandafiri in functie de culoare, fiecare avand un simbol aparte.


De pilda, un buchet de trandafiri portocalii reprezinta dorinta, dar si optimismul sau prietenia. Buchetele de flori din trandafiri simbolizeaza in general romantismul, de aceea trandafirii se folosesc in aranjamente sofisticate.