Buchet trandafiri portocalii
Dorinta Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
252 RON
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 2 Iul 2020
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 4 Apr 2020
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 10 Iun 2020

Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri de o culoare deschisa, in contrast cu frunze late de culoare verde proaspat. Acest buchet de flori este realizat din 19 trandafiri portocalii, realizat cu grija din fire proaspete, dispuse intr-un buchet stilat cu aspect impecabil.


Un design floral pregatit de Magazinul de Flori, gata sa fie livrat in orice oras din Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii se gasesc in 8 culori principale, care se folosesc in buchete de flori mai simple sau mai complexe. In functie de eveniment, se alege un buchet de trandafiri in functie de culoare, fiecare avand un simbol aparte.


De pilda, un buchet de trandafiri portocalii reprezinta dorinta, dar si optimismul sau prietenia. Buchetele de flori din trandafiri simbolizeaza in general romantismul, de aceea trandafirii se folosesc in aranjamente sofisticate.