Buchet trandafiri rosii
Carmin floral

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
156 RON
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 11 Ian 2020
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 30 Apr 2020
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, 6 Ian 2020

Un buchet de trandafiri special din trandafiri rosii clasici care va transmite sentimentele de dragoste catre persoana iubita. Acest buchet deosebit conţine 11 trandafiri roşii de cea mai buna calitate. Acest aranjament contine trandafiri proaspeti dispusi pe o parte, fiind un buchet de flori potrivit pentru ocazii rafinate.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt mesagerii lui Cupidon, de aceea un buchet de trandafiri este cadoulperfect pentru a surprinde persoana iubita. Acoperiti cu un numar variabil de spini si frunze delicate sau aspre, trandafirii sunt plante care se adapteaza usor, cu toate ca prefera lumina puternica. Cu toate ca au un aspect deosebit, aceste flori atrag si prin mirosul imbietor. Buchetele din trandafiri sunt adevarate desfatari ale simturilor, iar Magazinul de Flori alege cele mai proaspete fire pentru ca buchetele comandate sa fie cu adevarat speciale.