Buchet trandafiri rosii
Carmin floral

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
182 RON
I-au placut florile...multumesc foarte mult !
Chad, 10 Feb 2021
As vrea sa va multumesc pentru serviciul extraordinar, promptitudine si calitate! Surpriza a fost pe masura, toata lumea incantata, buchetul arata superb, ca pe site, tortul a fost delicios. Recomand tuturor serviciile ''Magazinul de Flori'' si intentionez sa mai comand de la dvs. si cu alte ocazii.
Alina T, 3 Dec 2020
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 13 Dec 2020

Un buchet de trandafiri special din trandafiri rosii clasici care va transmite sentimentele de dragoste catre persoana iubita. Acest buchet deosebit conţine 11 trandafiri roşii de cea mai buna calitate. Acest aranjament contine trandafiri proaspeti dispusi pe o parte, fiind un buchet de flori potrivit pentru ocazii rafinate.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt mesagerii lui Cupidon, de aceea un buchet de trandafiri este cadoulperfect pentru a surprinde persoana iubita. Acoperiti cu un numar variabil de spini si frunze delicate sau aspre, trandafirii sunt plante care se adapteaza usor, cu toate ca prefera lumina puternica. Cu toate ca au un aspect deosebit, aceste flori atrag si prin mirosul imbietor. Buchetele din trandafiri sunt adevarate desfatari ale simturilor, iar Magazinul de Flori alege cele mai proaspete fire pentru ca buchetele comandate sa fie cu adevarat speciale.