Buchet trandafiri rosii si orhidee alba

Alege ceva special
Alege mărimea
216 RON
Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 21 Ian 2023
As dori sa va multumesc frumos pentru suport, intelegere si promtitudine. Serviciile au fost extraordinare si calitatea lor de asemenea. Surpriza a fost mare si mamele fericite. Inca o data va multumesc foarte mult si sper sa tinem legatura pentru ca mai avem si zile de nastere si prieteni si o surpriza ca si cele pe care le oferiti este binevenita oricand. Toate cele bune!
Loredana, 13 Mai 2023
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 25 Mar 2023

Un buchet de trandafiri si orhidee, cu aspect rafinat si parfum inconfundabil. Acest buchet contine trandafiri rosii de cea mai buna calitate si orhidee alba, pentru a oferi un cadou care sa exprima nobilime si eleganta.


Acest buchet deosebit este realizat de floristii de la Magazinul de Flori, cel mai bun atelier flori online. Florile sunt livrate la domiciliu prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Mesageri incontestabili ai romantismului si pasiunii, trandafirii au un aspect al florii catifelat si un parfum deosebit. Esenta de trandafiri este foarte renumita, fiind un ingredient cheie pentru multe produse cosmetice. Exista peste 3.000 de specii de trandafiri, care sunt folositi in buchete de flori inventive, fie singuri, fie in combinatii cu alte flori. 


Cea mai buna selectie de trandafiri online se gaseste prin Magazinul de Flori, care realizeaza buchete de trandafiri potrivite pentru toate ocaziile.