Buchet trandafiri rosii si orhidee alba

Alege ceva special
Alege mărimea
243 RON
Va multumesc pentru cosul de flori livrat! Mama a ramas placut surprinsa, trandafirii extraordinari de frumosi si aranjamentul exceptional! Multumesc din suflet!!! 
Oana Maria, 12 Feb 2024
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 29 Dec 2023
Ali R, 13 Ian 2024

Un buchet de trandafiri si orhidee, cu aspect rafinat si parfum inconfundabil. Acest buchet contine trandafiri rosii de cea mai buna calitate si orhidee alba, pentru a oferi un cadou care sa exprima nobilime si eleganta.


Acest buchet deosebit este realizat de floristii de la Magazinul de Flori, cel mai bun atelier flori online. Florile sunt livrate la domiciliu prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Mesageri incontestabili ai romantismului si pasiunii, trandafirii au un aspect al florii catifelat si un parfum deosebit. Esenta de trandafiri este foarte renumita, fiind un ingredient cheie pentru multe produse cosmetice. Exista peste 3.000 de specii de trandafiri, care sunt folositi in buchete de flori inventive, fie singuri, fie in combinatii cu alte flori. 


Cea mai buna selectie de trandafiri online se gaseste prin Magazinul de Flori, care realizeaza buchete de trandafiri potrivite pentru toate ocaziile.