Buchet trandafiri si cale
Lux si eleganta

Alege ceva special
Alege mărimea
342 RON
Va multumesc din suflet pentru serviciul extraordinar. Mama mea care a implinit 80 de ani a rams super impresionata pentru tot: flori, tort si sampanie. Voi ramane un client fidel si va voi recomanda la toti prietenii. Multumesc inca o data. Numai bine!
Dan, 19 Feb 2024
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 10 Feb 2024
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 28 Feb 2024

Un luxuriant buchet de trandafiri si cale pentru capricii de lux. Daca doriti sa impresionati, alegeti acest deosebit buchet impreuna cu unul dintre cadourile speciale propuse de floraria online preferata, Magazinul de Flori, cu cea mai buna selectie de flori online.


Acest buchet din flori proaspete se poate livra in orice oras din Romania, direct la domiciliul destinatarului, prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Un cadou floral care contine trandafiri transmite pasiune si dorinta, fiind in acelasi timp un simbol luxuriant si distins. Trandafirii au un colorit deosebit, dat de aspectul catifelat al petalelor. De asemenea, parfumul dulce fac trandafirii sa fie folositi foarte des in buchete de flori. Ei sunt inclusi in orice oferta de flori online, fiind usor de ingrijit, principala cerinta fiind nevoia de lumina.


Magazinul de Flori foloseste trandafiri ca flori decorative si realizeaza buchete de trandafiri cu diverse semnificatii si destinate diferitelor ocazii, cu ajutorul designerilor floristi de top.