Buchet trandafiri si leucadendron

Alege ceva special
Alege mărimea
289 RON
Sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra. Va multumesc
Andronache A, 8 Mar 2024
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 2 Mai 2024
A fost o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra. Apreciez promptitudinea de care a-ti dat dovada.
Mariana T, 17 Apr 2024

Un amestec de culoare impresionant, intr-un buchet de flori care combina albul pur si bordo. Acest buchet de trandafiri si leucadendron are un aspect impecabil. 


Magazinul de Flori a ales trandafiri albi proaspeti, carora le-a dat un plus de eleganta prin florile de leucadendron, menite sa scoata in evidenta albul imaculat al trandafirilor. Livrarea se face prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt campioni incontestabili in ceea ce priveste romantismul florilor. Aceste flori sunt folosite in buchete de flori pentru orice ocazii, fiind combinati cu verdeata sau cu alte flori care le amplifica efectul vizual.


Apreciati pentru colorit si parfum, trandafirii sunt folositi si in industria cosmetica, pentru esenta obtinuta din petale. Un buchet de trandafiri emana un parfum inconfundabil, dulce si imbietor. Pentru ca Magazinul de Flori foloseste doar trandafiri proaspeti in aranjamente florale, acestia isi pastreaza parfumul intact.