Buchet trandafiri si leucadendron

Alege ceva special
Alege mărimea
289 RON
Buna ziua, Va multumesc din suflet pentru profesionalism si disponibilitate. Surpriza a fost una de proportii si ati facut o strabunica extrem de fericita! Am primit poze de acasa cu tortul si florile, totul este la superlativ, inclusiv modul in care au fost livrate si atitudinea personalului dvs. Cu siguranta voi apela de acum la serviciile dvs, nu doar eu ci si cunoscutii si familia mea. Va doresc multa sanatate si succes in continuare!
DIANA, 16 Mar 2023
Buna ziua, Vreau ca pe aceasta cale sa va multumesc pentru calitatea serviciilor prestate si pentru calitatea produselor, am primit o poza cu buchetul de flori pe care l-ati trimis, e absolut superb. Succes in ceea ce faceti!
Lucian Avramescu, 8 Mar 2023
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 1 Mar 2023

Un amestec de culoare impresionant, intr-un buchet de flori care combina albul pur si bordo. Acest buchet de trandafiri si leucadendron are un aspect impecabil. 


Magazinul de Flori a ales trandafiri albi proaspeti, carora le-a dat un plus de eleganta prin florile de leucadendron, menite sa scoata in evidenta albul imaculat al trandafirilor. Livrarea se face prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt campioni incontestabili in ceea ce priveste romantismul florilor. Aceste flori sunt folosite in buchete de flori pentru orice ocazii, fiind combinati cu verdeata sau cu alte flori care le amplifica efectul vizual.


Apreciati pentru colorit si parfum, trandafirii sunt folositi si in industria cosmetica, pentru esenta obtinuta din petale. Un buchet de trandafiri emana un parfum inconfundabil, dulce si imbietor. Pentru ca Magazinul de Flori foloseste doar trandafiri proaspeti in aranjamente florale, acestia isi pastreaza parfumul intact.