Buchet trandafiri si leucadendron

Alege ceva special
Alege mărimea
238 RON
Va multumesc mult de tot, a fost o placere sa colaborez cu dumneavoastra si am sa va recomand din tot sufletul la toti romani din Mexic.
Florin Anton, 31 Mar 2022
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 12 Apr 2022
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 7 Apr 2022

Un amestec de culoare impresionant, intr-un buchet de flori care combina albul pur si bordo. Acest buchet de trandafiri si leucadendron are un aspect impecabil. 


Magazinul de Flori a ales trandafiri albi proaspeti, carora le-a dat un plus de eleganta prin florile de leucadendron, menite sa scoata in evidenta albul imaculat al trandafirilor. Livrarea se face prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt campioni incontestabili in ceea ce priveste romantismul florilor. Aceste flori sunt folosite in buchete de flori pentru orice ocazii, fiind combinati cu verdeata sau cu alte flori care le amplifica efectul vizual.


Apreciati pentru colorit si parfum, trandafirii sunt folositi si in industria cosmetica, pentru esenta obtinuta din petale. Un buchet de trandafiri emana un parfum inconfundabil, dulce si imbietor. Pentru ca Magazinul de Flori foloseste doar trandafiri proaspeti in aranjamente florale, acestia isi pastreaza parfumul intact.