Coronita Clestar Decorativ

Alege ceva special
263 RON
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 20 Oct 2020
Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 2 Dec 2020
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 7 Noi 2020

Coronita de Craciun, care prin compozitia sa aduce Craciunul mai aproape. Culorile specifice Craciului fac din acesta coronita un cadou de sarbatori deosebit. Aceasta decoratiune are un aspect stilat, deosebit prin imbinarea culorilor pastelate, fiind un produs unic in colectia de coronite online.

Diametru aproximativ: 24 cm 

Coronita este lucrata manual, astfel pot aparea mici modificari la asezarea decoratiunilor pe coronita, care pot fi diferite in functie de culoarea aleasa. 

Acest produs se livreaza prin serviciul de livrare coronite la domiciliu oferit de cel mai bun atelier cadouri din reteaua florariilor online.

Îți recomandăm

Decoratiunile de Craciun completeaza principalul ornament, bradul impodobit. Coronitele de sarbatori sunt realizate fie din crengute de brad natural, fie din ornamente folosite si in impodobirea pomului de Craciun.

Acestea sunt realizate in diferite culori, unele decoratiuni fiind aurii sau argintii, pentru a aminti de simboulul stelei calauzitoare. Aranjamentele de Craciun realizate de designerii de la Magazinul de Flori sunt lucrate manual, fiind adevarate opere de arta. In decorarea unei coronite de Craciun se pot folosi globuri mici, ghirlande, conuri de brad sau flori proaspete.