Cadouri sarbatori

Sà fiu sincerà cà la început am fost sceptica in legatura cu serviciile online mai ales cu flori dar voi a-ti fost Minunati si fata mea a fost foarte multumità de trandafirii proaspeti si frumosi! Và multumim din suflet mai ales domnului Stefan care a fost foarte amabil! Pe data viitoare!!!!
Lidia - Roma, 15 Dec 2020
Multumesc pentru delivery rapid si staff profesionist. Felicitari!
T. Vlad, 18 Dec 2020
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 28 Dec 2020

Îți recomandăm

Surprindeti clipele magice de sarbatori prin daruri care sa aduca bucurii celor dragi. Alegeti un cos cadou de sarbatori, un aranjament de sarbatori sau un cos de flori, pentru a inveseli orice decor. Puteti completa o masa festiva de sarbatori cu un cos plin cu produse, care sa transmita belsug si diversitate.


Magazinul de Flori va ofera cele mai deosebite cadouri de sarbatori, ambalate intr-un design unic si care pot fi livrate prin serviciul de curierat rapid livrari cadouri online.


Sarbatorile sunt un prilej ideal de a surprinde prin cadouri online, de a transforma o masa festiva intr-un moment de belsug cu un cos cu produse diverse sau de a decora o incapere cu un cos de flori.


Magazinul de Flori ofera cadouri de sarbatori deosebite, ambalate intr-un design unic, menit sa aduca veselie si distinctie.