Coronita Craciun cu merisoare

Alege ceva special
Alege culorile preferate
167 RON
Va multumesc tare mult pentru professionalism! Voi apela cu incredere la Magazinul de Flori pentru viitoarele evenimente din viata celor dragi mie. Toate cele bune si un weekend frumos.
Madalina, 13 Aug 2020
Stimate domnule Safciu, Doresc sa va confirm ca livrarea cosului cu trandafiri s-a facut putin dupa orele 18 in aceasta seara, asa cum ati spus, iar efectul a fost mult peste cel scontat. Multumita serviciilor oferite de Dvs. am reusit sa ii fac mamei mele o surpriza de proportii si va multumesc din suflet pentru tot suportul. Sper sa aveti succesul pe care il meritati, pe masura amabilitatii si a profesionalismului cu care lucrati. Mi-ati castigat toata admiratia si va felicit sincer pentru atentia si intelegerea cu care va tratati clientii. Mult success in continuare si sa aveti parte de clienti cel putin la fel de multumiti si fericiti ca mine. Cu deosebit respect,
Anonim, 25 Mar 2020
Sunt foarte multumita de comanda eu si Mama de asemenea. Mi-a trimis poza , impecabil va Multumesc mult !! Voi mai reveni cu comenzi !!
Simona S, 6 Mar 2020

Coronita de Craciun eleganta, perfecta pentru decorul intrarilor in cladirile de birou sau acasa. O alegere selecta din gama de coronite online oferita de cel mai bun atelier decoratiuni.


Ideala pentru a obtine un decor splendid, aceasta coronita de Craciun este ornamentata cu fundite, conuri, ilex si merisoare. Coronita este realizata pe suport de burete floral Oasis pentru un plus de rezistenta pe perioada sarbatorilor de iarna.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care trimite decoratiuni de Craciun direct la domiciliu prin serviciul curier coronite.

Îți recomandăm

Coronitele de Craciun pot si asezate pe masa festiva de sarbatori, pentru a completa decorul specific, sau poate fi asezata pe usa de la intrare. Un aranjament de Craciun care contine crengute de brad este menit sa aduca mirosul proaspat de cetina care aminteste de bradul impodobit. 


O coronita cu merisoare este folosita ca simbol al belsugului, dar si al darniciei, intrucat merele sunt daruite invitatilor sau colindatorilor.


Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul primeste o coronita de brad proaspat, prin reteaua de florarii locale cu distributie oriunde in Romania.