Caută:

Cos cadou cu produse decorat cu fluturasi

Alege ceva special:

Fluturii sclipitori care decoreaza acest cos de sarbatori reprezinta un element chic si original. In plus, adaugand o funda personalizata cu numele firmei si un mesaj scurt de sarbatori, darul vostru va avea efectul scontat. Fiti indrazneti!


Continut cos cadou:

1 cozonac Balocco 500g, 1 sticla vin Recas (Cabernet Sauvignion) 0,75l, 1 cafea Jacobs Kronung 250g, 1 Prajitura Casei 300g, 1 Mini Prajitura Casei 40g, 1 After Eight Classic, 1 cutie Praline Heidi Dark 220g, 1 cos de rachita, globuri mici stralucitoare, 1 decoratiune de Craciun cu fluturi, crengute de brad


Cosul este ambalat in celofan si si prins cu o fundita, care poate fi personalizata la cerere, cu numele companiei si/sau cu un mesaj scurt, de genul: "Sarbatori fericite!". De asemenea, cosurile pot fi facute si pe alte combinatii de culori.


Pentru mai multe bucati comandate se ofera discount intre 20 si 50% (pentru informatii va rugam sa contactati floraria online MagazinuldeFlori.ro)


Produsul se livreaza numai in Bucuresti, prin serviciul livrari cosuri la domiciliu oferit de atelierul de cadouri online.