Craciunita si Ferrero

Alege ceva special
195 RON
Multumesc muuult..pentru flexibilitate si pentru intelegere..Multumeeeeeesc...Intr-adevar a fost impresionata :)))) Multumesc
Anonim, 20 Mar 2021
Draga Stefan Voiam sa va multumesc pentru serviciile extraordinare ale Magazinului de flori. In special acum in perioada pandemiei, florile au fost mediul de comunicare cu cei dragi, mai ales pentru noi asa de la distanta. Anul acesta cred ca am facut vreo 6 comenzi (& counting). Cea de ieri, facuta de sotul meu mamei lui s-a lasat cu lacrimi multe :) Mai urmeaza si sf Maria acum imediat.
Stefania L, 8 Feb 2021
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 7 Feb 2021

Craciunita la ghiveci alaturi de o cutie de bomboane Ferrero Rocher asezate intr-un cos

Dimensiuni: aprox. 50 cm inaltime

Bradutii se livreaza prin serviciul de livrare braduti la domiciliu,

Îți recomandăm

Bradutul verde este unul dintre simbolurile sarbatorii de Craciun. Mirosul de cetina este nelipsit din case, de aceea Magazinul de Flori a pregatit braduti proaspeti, gata sa fie livrati pentru decoratiuni de Craciun perfecte!

In traditia romaneasca, impodobirea pomului exista din vremea dacilor, ca ritual facut cu anumite ocazii, fara legatura cu sarbatoarea Craciunului. Astazi, pentru decorarea bradului de Craciun se folosesc ghirlande, bomboane, margele sau globuri.