Crini, gerbera si trandafiri albi

Alege ceva special
Alege mărimea
224 RON
Am comandat un cub de frezii multicolore si tocmai ce l a primit mama acasa, mi a trimis si poze si sunt extrem de impresionata. Sunt superbe, arata ca si in poza de pe site, chiar mai frumoase decat in poza.. florile proaspete, frumos mirositoare, aranjamentul este superb peste asteptarile mele. Voi mai comanda cu siguranta! Va multumesc!  
Lia P, 10 Noi 2020
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 1 Oct 2020
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 5 Ian 2020

Un cadou floral care transmite puritate si inocenta, ideal pentru persoana draga pe care vrei sa o uimesti. Acest buchet special din crini, gerbera si trandafiri albi este decorat cu gypsophila si verdeata mixta, pentru un efect vizual aparte.


Buchetul este realizat cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori, comenzi flori online si livrari la domiciliu prin cel mai select serviciu distributie flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al respectului, fiind folositi de-a lungul timpului ca podoaba. Crinii au reprezentat si ofranda adusa zeitei frumusetii, dar si simbolul masculinitatii, fiind reprezentati pe coroana franceza in Evul Mediu.


In combinatie cu gerbera si trandafiri, crinii dau unui buchet de flori eleganta si rafinamentul care sa il faca potrivit unei ocazii formale.


Magazinul de Flori alege crini proaspeti, in cele mai pure si delicate culori, pe care ii livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori.