Crini, gerbera si trandafiri albi

Alege ceva special
Alege mărimea
305 RON
Multumesc , Voi apela cu incredere la serviciile dvs si data viitoare, sunt foarte multumit de serviciile dvs. Cu respect ,
Ionut, 20 Ian 2023
Multumesc foarte mult. Imi place cum lucrati si in mod sigur va voi mai folosi
Larry, 10 Mar 2023
Vroiam sa va spun ca sotul meu mi-a trimis cele mai frumoase flori de pe siteul vostru. Au ajuns la timp si am primt o gramada de complimente de la colegi. Le-am spus tuturor de unde sunt ! Multumesc pentru serviciile excelente
Maria, 6 Ian 2023

Un cadou floral care transmite puritate si inocenta, ideal pentru persoana draga pe care vrei sa o uimesti. Acest buchet special din crini, gerbera si trandafiri albi este decorat cu gypsophila si verdeata mixta, pentru un efect vizual aparte.


Buchetul este realizat cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori, comenzi flori online si livrari la domiciliu prin cel mai select serviciu distributie flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al respectului, fiind folositi de-a lungul timpului ca podoaba. Crinii au reprezentat si ofranda adusa zeitei frumusetii, dar si simbolul masculinitatii, fiind reprezentati pe coroana franceza in Evul Mediu.


In combinatie cu gerbera si trandafiri, crinii dau unui buchet de flori eleganta si rafinamentul care sa il faca potrivit unei ocazii formale.


Magazinul de Flori alege crini proaspeti, in cele mai pure si delicate culori, pe care ii livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori.