Crini, gerbera si trandafiri albi

Alege ceva special
Alege mărimea
233 RON
Eu va multumesc. Serviciul a fost impecabil.   Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.
Alexa Ctin, 8 Mar 2021
buna ziua, multumesc mult pt tort.a fist livrat la timp, fiti sigur ca data viitoare voi folosi serviciile dvs pt profesionalismul cu care m ati tratat! Si folosesc destul de des serviciul de livrari. Multumesc inca o data pt tot si ne vom auzi curand
Adina Maynardit, 7 Apr 2021
Stimate domnule Safciu, Doresc sa va confirm ca livrarea cosului cu trandafiri s-a facut putin dupa orele 18 in aceasta seara, asa cum ati spus, iar efectul a fost mult peste cel scontat. Multumita serviciilor oferite de Dvs. am reusit sa ii fac mamei mele o surpriza de proportii si va multumesc din suflet pentru tot suportul. Sper sa aveti succesul pe care il meritati, pe masura amabilitatii si a profesionalismului cu care lucrati. Mi-ati castigat toata admiratia si va felicit sincer pentru atentia si intelegerea cu care va tratati clientii. Mult success in continuare si sa aveti parte de clienti cel putin la fel de multumiti si fericiti ca mine. Cu deosebit respect,
Anonim, 10 Apr 2021

Un cadou floral care transmite puritate si inocenta, ideal pentru persoana draga pe care vrei sa o uimesti. Acest buchet special din crini, gerbera si trandafiri albi este decorat cu gypsophila si verdeata mixta, pentru un efect vizual aparte.


Buchetul este realizat cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori, comenzi flori online si livrari la domiciliu prin cel mai select serviciu distributie flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al respectului, fiind folositi de-a lungul timpului ca podoaba. Crinii au reprezentat si ofranda adusa zeitei frumusetii, dar si simbolul masculinitatii, fiind reprezentati pe coroana franceza in Evul Mediu.


In combinatie cu gerbera si trandafiri, crinii dau unui buchet de flori eleganta si rafinamentul care sa il faca potrivit unei ocazii formale.


Magazinul de Flori alege crini proaspeti, in cele mai pure si delicate culori, pe care ii livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori.