Crini, gerbera si trandafiri albi

Alege ceva special
Alege mărimea
251 RON
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 19 Apr 2022
Va multumesc, destinatara a fost incantata. Va recomand cu mare drag.
Ileana Stancescu, 28 Mai 2022
Felicitari Si florile si tortul au fost foarte bine apreciate, ca si promtitudinea livrarii. Un serviciu desavarsit si o prezentare de exceptie.
Florin A, 20 Apr 2022

Un cadou floral care transmite puritate si inocenta, ideal pentru persoana draga pe care vrei sa o uimesti. Acest buchet special din crini, gerbera si trandafiri albi este decorat cu gypsophila si verdeata mixta, pentru un efect vizual aparte.


Buchetul este realizat cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori, comenzi flori online si livrari la domiciliu prin cel mai select serviciu distributie flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al respectului, fiind folositi de-a lungul timpului ca podoaba. Crinii au reprezentat si ofranda adusa zeitei frumusetii, dar si simbolul masculinitatii, fiind reprezentati pe coroana franceza in Evul Mediu.


In combinatie cu gerbera si trandafiri, crinii dau unui buchet de flori eleganta si rafinamentul care sa il faca potrivit unei ocazii formale.


Magazinul de Flori alege crini proaspeti, in cele mai pure si delicate culori, pe care ii livreaza la domiciliu prin serviciul curier flori.