Crini si santini

Alege ceva special
Alege mărimea
279 RON
va multumim pentru serviciu facut.A fost cum ati promis, de aceea si noi am avut  incredere in serviciile dvs de cativa ani.Vom apela si pe viitor  la serviciile dvs ,si va vom recomanda in elvetia. va multumim
V&M Popescu, 12 Ian 2024
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 5 Ian 2024
Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 16 Ian 2024

Amestec oranj intr-un buchet de crini portocalii, decorat cu santini alaturi de leucospermum si verdeata mixta. O panoplie de flori elegante intr-un buchet de flori cu un colorit puternic, ideal pentru a da lumina oricarui spatiu.

Buchetul poate fi livrat la domiciliul destinatarului in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Santini a ajuns in Europa in jurul anului 1900 si a inceput sa fie utilizata ca floare decorativa 60 de ani mai tarziu. Astazi ocupa locul cinci in topul celor mai populare flori taiate din lume, fiind realizate buchete de gerbera in orice combinatii florale si varietati de culori.

Oferta de flori online disponibile prin Magazinul de Flori include multe combinatii de aranjamente florale cu gerbera, combinate cu trandafiri, crini sau flori exotice.