Crini si santini

Alege ceva special
Alege mărimea
217 RON
Multumesc mult pentru buchetul deosebit. Mama a fost impresionata. Felicitari pentru servicii !
L. M, 27 Dec 2020
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 15 Feb 2021
Florile au ajuns azi in stare perfecta. Sunt superbe. Sotia mea este la fel de incantata azi de ele cum a fost si ieri.
Tom, 22 Dec 2020

Amestec oranj intr-un buchet de crini portocalii, decorat cu santini alaturi de leucospermum si verdeata mixta. O panoplie de flori elegante intr-un buchet de flori cu un colorit puternic, ideal pentru a da lumina oricarui spatiu.

Buchetul poate fi livrat la domiciliul destinatarului in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Santini a ajuns in Europa in jurul anului 1900 si a inceput sa fie utilizata ca floare decorativa 60 de ani mai tarziu. Astazi ocupa locul cinci in topul celor mai populare flori taiate din lume, fiind realizate buchete de gerbera in orice combinatii florale si varietati de culori.

Oferta de flori online disponibile prin Magazinul de Flori include multe combinatii de aranjamente florale cu gerbera, combinate cu trandafiri, crini sau flori exotice.