Crini si santini

Alege ceva special
Alege mărimea
217 RON
Multumesc echipei pentru cadoul comandat si livrat cu promptitudine.  Florile sunt foarte frumoase, au fost primite cu apreciere si bucurie. O sa va mai contactez si cu alte ocazii. Mult success!! 
Cristina N, 12 Dec 2020
Cadoul a fost asa cum m-am asteptat, sarbatorita a fost foarte incantata, orhideea e superba. 
Cristina N, 1 Feb 2021
Multumesc mult pentru profesionalismul de care dati dovada. O surpriza frumoasa datorita voua. Multumesc inca o data si revenim cu siguranta pentru alte surprize. 
Bianca M, 17 Ian 2021

Amestec oranj intr-un buchet de crini portocalii, decorat cu santini alaturi de leucospermum si verdeata mixta. O panoplie de flori elegante intr-un buchet de flori cu un colorit puternic, ideal pentru a da lumina oricarui spatiu.

Buchetul poate fi livrat la domiciliul destinatarului in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Santini a ajuns in Europa in jurul anului 1900 si a inceput sa fie utilizata ca floare decorativa 60 de ani mai tarziu. Astazi ocupa locul cinci in topul celor mai populare flori taiate din lume, fiind realizate buchete de gerbera in orice combinatii florale si varietati de culori.

Oferta de flori online disponibile prin Magazinul de Flori include multe combinatii de aranjamente florale cu gerbera, combinate cu trandafiri, crini sau flori exotice.