Crini si santini

Alege ceva special
Alege mărimea
202 RON
Mulțumesc pentru livrare! Sărbătorita a fost placut impresionata! Am văzut o fotografie a buchetului și era exact ca cel de pe situl dumneavoastra! Va felicit pentru profesionalism și seriozitate!
Cristina R, 4 Ian 2021
Miorita K, 5 Apr 2021
Raluca B, 7 Feb 2021

Amestec oranj intr-un buchet de crini portocalii, decorat cu santini alaturi de leucospermum si verdeata mixta. O panoplie de flori elegante intr-un buchet de flori cu un colorit puternic, ideal pentru a da lumina oricarui spatiu.

Buchetul poate fi livrat la domiciliul destinatarului in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Santini a ajuns in Europa in jurul anului 1900 si a inceput sa fie utilizata ca floare decorativa 60 de ani mai tarziu. Astazi ocupa locul cinci in topul celor mai populare flori taiate din lume, fiind realizate buchete de gerbera in orice combinatii florale si varietati de culori.

Oferta de flori online disponibile prin Magazinul de Flori include multe combinatii de aranjamente florale cu gerbera, combinate cu trandafiri, crini sau flori exotice.