Crini si trandafiri cu anthurium
Buchet Magic

Alege ceva special
Alege mărimea
360 RON
Buna ziua, Vreau ca pe aceasta cale sa va multumesc pentru calitatea serviciilor prestate si pentru calitatea produselor, am primit o poza cu buchetul de flori pe care l-ati trimis, e absolut superb. Succes in ceea ce faceti!
Lucian Avramescu, 8 Iun 2022
Va multumesc pentru serviciul ireprosabil. Cu siguranta vom apela la serviciile Dvs. si pe viitor. Va doresc o zi buna!
Ryana P, 8 Feb 2022
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsul vostru prompt si pentru intelegere. Apreciez foarte mult efortul depus in pregatirea unui buchet in plus. Serviciile voastre sunt mai mult decat bune si va pot asigura de totala mea devotatie in viitor. Am lucrat in domeniul serviciilor foarte multi ani si stiu sa recunosc unul foarte bun.
John, 8 Noi 2022

Acest buchet exclusivist combina crini si trandafiri albi cu anthurium verde pentru un cadou de neuitat. Prospetimea culorii si parfumul imbietor al acestui aranjament de crini si trandafiri va inviora ziua oricui.


Buchetul este realizat din crini si trandafiri proaspeti, sortati cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Crinii au un aspect care da un aer distins oricarui buchet de flori in care sunt folositi. In plus, parfumul imbietor se mentine cateva zile. Crinii au fost folositi in toate perioadele civilizatiei ca obiecte de cult sau podoabe, de aceea au ramas un simbol al trimfului.


Un design floral din crini si trandafiri albi este impresionant prin puritatea si eleganta transmise, care il fac potrivit ocaziilor festive.