Crini si trandafiri cu anthurium
Buchet Magic

Alege ceva special
Alege mărimea
336 RON
Buna seara. Ieri am facut o comanda pt prima oara la dumneavoastra si sunt impresionata,Felicitari,totul a fost perfect,tortul de f buna calitate,trandafirii minunati si livrarea la timp.Am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa imi bucur mama,deoarece eu lucrez departe de tara.Va multumesc si voi mai folosi serviciile dumneavoastra
Jeni C, 31 Ian 2022
Va multumesc tare mult pentru professionalism! Voi apela cu incredere la Magazinul de Flori pentru viitoarele evenimente din viata celor dragi mie. Toate cele bune si un weekend frumos.
Madalina, 7 Mai 2022
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 6 Mar 2022

Acest buchet exclusivist combina crini si trandafiri albi cu anthurium verde pentru un cadou de neuitat. Prospetimea culorii si parfumul imbietor al acestui aranjament de crini si trandafiri va inviora ziua oricui.


Buchetul este realizat din crini si trandafiri proaspeti, sortati cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Crinii au un aspect care da un aer distins oricarui buchet de flori in care sunt folositi. In plus, parfumul imbietor se mentine cateva zile. Crinii au fost folositi in toate perioadele civilizatiei ca obiecte de cult sau podoabe, de aceea au ramas un simbol al trimfului.


Un design floral din crini si trandafiri albi este impresionant prin puritatea si eleganta transmise, care il fac potrivit ocaziilor festive.