Crini si trandafiri cu anthurium
Buchet Magic

Alege ceva special
Alege mărimea
360 RON
Multumesc mult pentru buchetul deosebit. Mama a fost impresionata. Felicitari pentru servicii !
L. M, 11 Iul 2023
Buna ziua stimate domn, Va multumesc foarte mult pentru pentru buchetul livrat mamei mele. Pot sa va spun ca reusiti sa faceti oamenii fericiti cum nu au mai fost vreodata. Vocea mamei mele exprima atata fericire incat aproape ca imi pare rau ca nu am fost prezenta si eu la acest moment. Este minunat si mama spune ca sunt atat de proaspete florile ca ea crede ca vor tine pana la sarbatorile pascale. Un singur lucru lipseste - mesajul, cel putin nu a fost descoperit de dansa. Nu este o mare problema daca ati uitat, oricum va multumesc. Va stau la dispozitie pentru restul de banuti ce trebuie sa ii achit pentru vaza. Voi ramane clienta dvs. si o sa va recomand cu toata inima O zi de exceptie. Ma bucur ca mai sunt oameni care stiu sa-si gestioneze afacerea profesionist.
Anonim, 6 Mar 2023
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 6 Mar 2023

Acest buchet exclusivist combina crini si trandafiri albi cu anthurium verde pentru un cadou de neuitat. Prospetimea culorii si parfumul imbietor al acestui aranjament de crini si trandafiri va inviora ziua oricui.


Buchetul este realizat din crini si trandafiri proaspeti, sortati cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Crinii au un aspect care da un aer distins oricarui buchet de flori in care sunt folositi. In plus, parfumul imbietor se mentine cateva zile. Crinii au fost folositi in toate perioadele civilizatiei ca obiecte de cult sau podoabe, de aceea au ramas un simbol al trimfului.


Un design floral din crini si trandafiri albi este impresionant prin puritatea si eleganta transmise, care il fac potrivit ocaziilor festive.