Crini si trandafiri cu anthurium
Buchet Magic

Alege ceva special
Alege mărimea
408 RON
Va mulțumim frumos pentru onorarea comenzii noastre, a fost asa cum ne-am dorit, o surpriză absolut frumoasa, suntem multumiti de efect și de continut, flori superbe si la fel tortul si sampania! Va ramanem recunoscatori și vom apela la serviciile dumneavoastra și în viitor!
Ion V, 8 Feb 2024
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 12 Mar 2024
Mama mea a primit trandafirii comandați de ziua ei și este foarte fericita. Florile și aranjamentul sunt foarte frumoase, iar procesul de livrare a fost ușor și la mare înălțime. Ma bucur mult ca v-am găsit și ca oferiți servicii de aceasta calitate! Eu locuiesc in Canada și este extrem de important sa pot sa-i fac mici surprize mamei mele din Suceava. Va voi contacta cu siguranța in viitor. Cu sinceritate
C Butnaru, 16 Feb 2024

Acest buchet exclusivist combina crini si trandafiri albi cu anthurium verde pentru un cadou de neuitat. Prospetimea culorii si parfumul imbietor al acestui aranjament de crini si trandafiri va inviora ziua oricui.


Buchetul este realizat din crini si trandafiri proaspeti, sortati cu grija de floristii experti de la Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Crinii au un aspect care da un aer distins oricarui buchet de flori in care sunt folositi. In plus, parfumul imbietor se mentine cateva zile. Crinii au fost folositi in toate perioadele civilizatiei ca obiecte de cult sau podoabe, de aceea au ramas un simbol al trimfului.


Un design floral din crini si trandafiri albi este impresionant prin puritatea si eleganta transmise, care il fac potrivit ocaziilor festive.