Buchet frezii albe
Rafinament pur

Alege ceva special
Alege mărimea
476 RON
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, Apr 20th 2024
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, Jan 17th 2024
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, Jun 22nd 2024

Acest superb buchet de 49 frezii albe este menit sa impresioneze orice persoana. Disponibile in orice sezon, acest buchet de frezii albe va incanta prin delicatetea culorii si prin aspectul gingas de care se ingrijesc florarii experti de la cea mai buna florarie online.


Un incantator buchet in culoarea puritatii, care poate fi livrat de Magazinul de Flori direct la adresa solicitata de dvs oriunde in Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, si au inflorescente decorative in forma de spic. Cu un aspect delicat si gingas, un buchet de frezii exprima un mesaj al puritatii. Atunci cand oferiti frezii albe, efectul elegantei este garantat.


Magazinul de Flori aranjeaza 49 de frezii intr-un buchet special, care poate fi daruit cu ocazii speciale sau doar pentru a face o surpriza. O incantare vizuala, aleasa din gama larga de flori online oferite pentru cadouri deosebite.