Buchet frezii albe
Rafinament pur

Alege ceva special
Alege mărimea
343 RON
Va multumesc! Nu m-am gandit ca o sa se bucure asa de tare! Va doresc succes in afaceri!
STELA, Apr 6th 2022
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, Aug 23rd 2022
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, Aug 8th 2022

Acest superb buchet de 49 frezii albe este menit sa impresioneze orice persoana. Disponibile in orice sezon, acest buchet de frezii albe va incanta prin delicatetea culorii si prin aspectul gingas de care se ingrijesc florarii experti de la cea mai buna florarie online.


Un incantator buchet in culoarea puritatii, care poate fi livrat de Magazinul de Flori direct la adresa solicitata de dvs oriunde in Romania, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Freziile sunt originare din sudul Africii, si au inflorescente decorative in forma de spic. Cu un aspect delicat si gingas, un buchet de frezii exprima un mesaj al puritatii. Atunci cand oferiti frezii albe, efectul elegantei este garantat.


Magazinul de Flori aranjeaza 49 de frezii intr-un buchet special, care poate fi daruit cu ocazii speciale sau doar pentru a face o surpriza. O incantare vizuala, aleasa din gama larga de flori online oferite pentru cadouri deosebite.