Orhidee, liliac alstroemerie, minitrandafiri
Eleganta jucausa

Alege ceva special
299 RON
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 31 Mar 2021
Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 9 Feb 2021
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 20 Ian 2021

Orhidee, liliac alstroemerie, minitrandafiri – Eleganta jucausa – Arata-i ce inseamna viata langa tine!

 

Un buchet impresionant, de o eleganta coplesitoare, in culori intense care iti taie rasuflarea, perfect pentru o relatie aprinsa, complexa dar echilibrata. Daca minitrandafirii rosii nu pot fi decat un simbol al iubirii si pasiunii, orhideea galbena este cea care da complexitate si esenta, cea care alimenteaza focul trandafirilor si da buchetului un aer maiestuos, impunator. 

 

Combinatia este indulcita de delicata alstroemerie, echilibrata de liliacul alb si alimentata de verdeata decorativa, care imbraca intreg buchetul intrun aer de fragezime si spontaneitate. Acest buchet dinamic si jucaus este simbolul relatiilor aprinse, care nu cad prada rutinei si nu se destrama, rezistenta sa in timp fiind asigurata de minivaza care nu ii permite sa se ofileasca. 

 

De ce acest buchet?

 

Este modul ideal de a iti complimenta iubita, sotia sau amanta, de a-i sugera discret cum va arata viitorul vostru impreuna – plin de iubire, soare, romantism si buna dispozitie. Exotismul orhideelor, gingasia alstroemeriei si frumusetea desavarsita a minitrandafirilor rosii o vor convinge ca nu te vei da inapoi de la nimic in incercarea ta de a o face fericita. 

 

Doar imagineaza-ti ziua ei de nastere sau aniversarea voastra: tu faci pe nestiutorul sau vii cu un cadou banal, ea incearca sa se prefaca multumita si impresionata, si exact cand e gata sa-si arate dezamagirea, curierul suna la usa. 

 

Daca sunteti doar voi doi si pe langa acest splendid buchet ai comandat si un vin bun, e clar ca totul se va termina in dormitor, in cel mai placut mod cu putinta. Daca mai sunt si alte persoane de fata, o vor invidia ca are alaturi un barbat atat de atent si romantic, si nimeni nu va sti ca tot ce ai facut a fost sa comanzi aceste flori online, prin Magazinul de Flori.

Îți recomandăm