Orhidee, liliac alstroemerie, minitrandafiri
Eleganta jucausa

Alege ceva special
299 RON
Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 15 Dec 2021
Va multumesc. Am ramas impresionat de maniera in care au decurs lucrurile. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile firmei dvs.
Rusu Claudiu, 23 Oct 2021
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 12 Noi 2021

Orhidee, liliac alstroemerie, minitrandafiri – Eleganta jucausa – Arata-i ce inseamna viata langa tine!

 

Un buchet impresionant, de o eleganta coplesitoare, in culori intense care iti taie rasuflarea, perfect pentru o relatie aprinsa, complexa dar echilibrata. Daca minitrandafirii rosii nu pot fi decat un simbol al iubirii si pasiunii, orhideea galbena este cea care da complexitate si esenta, cea care alimenteaza focul trandafirilor si da buchetului un aer maiestuos, impunator. 

 

Combinatia este indulcita de delicata alstroemerie, echilibrata de liliacul alb si alimentata de verdeata decorativa, care imbraca intreg buchetul intrun aer de fragezime si spontaneitate. Acest buchet dinamic si jucaus este simbolul relatiilor aprinse, care nu cad prada rutinei si nu se destrama, rezistenta sa in timp fiind asigurata de minivaza care nu ii permite sa se ofileasca. 

 

De ce acest buchet?

 

Este modul ideal de a iti complimenta iubita, sotia sau amanta, de a-i sugera discret cum va arata viitorul vostru impreuna – plin de iubire, soare, romantism si buna dispozitie. Exotismul orhideelor, gingasia alstroemeriei si frumusetea desavarsita a minitrandafirilor rosii o vor convinge ca nu te vei da inapoi de la nimic in incercarea ta de a o face fericita. 

 

Doar imagineaza-ti ziua ei de nastere sau aniversarea voastra: tu faci pe nestiutorul sau vii cu un cadou banal, ea incearca sa se prefaca multumita si impresionata, si exact cand e gata sa-si arate dezamagirea, curierul suna la usa. 

 

Daca sunteti doar voi doi si pe langa acest splendid buchet ai comandat si un vin bun, e clar ca totul se va termina in dormitor, in cel mai placut mod cu putinta. Daca mai sunt si alte persoane de fata, o vor invidia ca are alaturi un barbat atat de atent si romantic, si nimeni nu va sti ca tot ce ai facut a fost sa comanzi aceste flori online, prin Magazinul de Flori.

Îți recomandăm