Toamna parfumata

Alege ceva special
Alege culorile preferate
250 RON
Serviciul a fost, ca intotdeauna, impecabil. Va multumesc. Pana data viitoare.
Corina R, 16 Noi 2020
As dori sa va multumesc frumos pentru suport, intelegere si promtitudine. Serviciile au fost extraordinare si calitatea lor de asemenea. Surpriza a fost mare si mamele fericite. Inca o data va multumesc foarte mult si sper sa tinem legatura pentru ca mai avem si zile de nastere si prieteni si o surpriza ca si cele pe care le oferiti este binevenita oricand. Toate cele bune!
Loredana, 28 Sep 2020
Buna ziua, Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra atat cat si pentru profesionalismul cu care ati livrat comanda. Sincera sa fiu am avut putine retineri si emotii in legatura cu livrarea. Calitatea prestarii de serviciu este la un standard foarte ridicat. Surpriza a fost perfecta. Mama a fost foarte impresionata si nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile. Din cauza distantei, nu am reusit sa vad buchetul de flori sau sa gust din tort si sampanie, dar comentariile si reactia pe care mama mi le-a dat au spus totul. Va multumesc ca a-ti contribuit la aceasta frumoasa surpriza si a-ti rusit sa ii tineti zambetul pe fata. Sper ca urmatoarea comanda sa aiba acelasi success. Bafta in continuare!
Elis, 26 Ian 2020

Trandafiri galbeni, somon si rosii cu gerbera si hypericum - Toamna parfumata – Bogatie si implinire!

 

Un minunat buchet de trandafiri asortati cu gerbera si boabe rosii de hypericum, aranjate toate intr-un glob de bucurie pura! Pasiunea trandafirilor in culorile toamnei – rosii, galbeni, somon - este usor potolita de prezenta sfioasa a gerberelor inserate in margine. Ici-colo apar accentele date de hypericum, mici bobite rosii ce adauga veselie si personalitate intregii combinatii. 

 

Culorile trandafirilor alesi pentru acest buchet se armonizeaza perfect si se pun reciproc in valoare; galbenul si rosul, culori tari si pasionale, sunt evidentiate si mai bine de prezenta trandafirilor somon presarati din loc in loc. 

 

Orice ocazie poate fi potrivita pentru a darui un astfel de buchet elegant si plin de intelesuri. Orice femeie va fi fericita sa il primeasca – indiferent ca este un simbol al iubirii ce i-o porti, o modalitate de a-i multumi pentru ca a fost alaturi de tine sau te-a sprijinit, ori cadoul menit sa marcheze un eveniment important din viata voastra. 

 

De ce trandafiri si gerbera?

 

Prin definitie, trandafirii simbolizeaza pasiunea. Gerberele vin sa adauge un ingredient esential – bucuria. Jocul de culori din acest buchet, impreuna cu accentele delicate date de hypericum se potrivesc cuiva sofisticat, care insa stie sa se bucure de viata din plin. 

 

Arata-i femeii speciale din viata ta cat inseamna pentru tine. Alege sa-i trimiti acest buchet impreuna cu un mic cadou sau cu un bilet in care sa-ti asterni gandurile. Cand vine vorba de comenzi flori online, totul se transforma intro joaca de copil prin Magazinul de Flori. Dai adresa si efectuezi plata, iar buchetul ales de tine va ajunge direct in bratele destinatarei. 

Îți recomandăm