Toamna parfumata

Alege ceva special
Alege culorile preferate
340 RON
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 12 Feb 2024
Tocmai am vorbit cu prietena mea careia i-am trimis florile si era foarte incantata de ele. A spus ca sunt superbe si proaspete iar culoarea exceptional aleasa. Multumesc inca o data iar urmatoarea mea comanda va fi cu voi.
Patricia, 9 Mar 2024
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 24 Mar 2024

Trandafiri galbeni, somon si rosii cu gerbera si hypericum - Toamna parfumata – Bogatie si implinire!

 

Un minunat buchet de trandafiri asortati cu gerbera si boabe rosii de hypericum, aranjate toate intr-un glob de bucurie pura! Pasiunea trandafirilor in culorile toamnei – rosii, galbeni, somon - este usor potolita de prezenta sfioasa a gerberelor inserate in margine. Ici-colo apar accentele date de hypericum, mici bobite rosii ce adauga veselie si personalitate intregii combinatii. 

 

Culorile trandafirilor alesi pentru acest buchet se armonizeaza perfect si se pun reciproc in valoare; galbenul si rosul, culori tari si pasionale, sunt evidentiate si mai bine de prezenta trandafirilor somon presarati din loc in loc. 

 

Orice ocazie poate fi potrivita pentru a darui un astfel de buchet elegant si plin de intelesuri. Orice femeie va fi fericita sa il primeasca – indiferent ca este un simbol al iubirii ce i-o porti, o modalitate de a-i multumi pentru ca a fost alaturi de tine sau te-a sprijinit, ori cadoul menit sa marcheze un eveniment important din viata voastra. 

 

De ce trandafiri si gerbera?

 

Prin definitie, trandafirii simbolizeaza pasiunea. Gerberele vin sa adauge un ingredient esential – bucuria. Jocul de culori din acest buchet, impreuna cu accentele delicate date de hypericum se potrivesc cuiva sofisticat, care insa stie sa se bucure de viata din plin. 

 

Arata-i femeii speciale din viata ta cat inseamna pentru tine. Alege sa-i trimiti acest buchet impreuna cu un mic cadou sau cu un bilet in care sa-ti asterni gandurile. Cand vine vorba de comenzi flori online, totul se transforma intro joaca de copil prin Magazinul de Flori. Dai adresa si efectuezi plata, iar buchetul ales de tine va ajunge direct in bratele destinatarei. 

Îți recomandăm