Toamna parfumata

Alege ceva special
Alege culorile preferate
280 RON
Buna ziua. Vreau sa va multumesc inca odata, pentru TOT: pentru rabdarea si intelegerea de care ati dat dovada cu un client asa mofturos ca mine, pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati raspuns solicitarilor mele, pentru minutiozitatea si atentia pe care ati acordat-o fiecarui detaliu, pentru punctualitate, dar mai ales pentru starea deosebita creata atat mie cat si beneficiarului surprizei....... Va felicit pentru calitatea deosebita a serviciilor dumneavoastra si marturisesc ca mi-ati deschis ’pofta’ de facut astfel de surprize :) Si inca ceva: toti prietenii mei au primit deja datele dumneavoastra de contact!
Corina Murariu, 24 Feb 2021
Buna ziua, va multumesc pentru serviciul facut, cu siguranta ca voi mai apela la serviciile d-voastra !!!!! Totul a fost ireprosabil !!!!!!
Corina B, 8 Dec 2020
Va multumesc foarte mult! Sunteti niste profesionisti desavarsiti!
E. H, 30 Noi 2020

Trandafiri galbeni, somon si rosii cu gerbera si hypericum - Toamna parfumata – Bogatie si implinire!

 

Un minunat buchet de trandafiri asortati cu gerbera si boabe rosii de hypericum, aranjate toate intr-un glob de bucurie pura! Pasiunea trandafirilor in culorile toamnei – rosii, galbeni, somon - este usor potolita de prezenta sfioasa a gerberelor inserate in margine. Ici-colo apar accentele date de hypericum, mici bobite rosii ce adauga veselie si personalitate intregii combinatii. 

 

Culorile trandafirilor alesi pentru acest buchet se armonizeaza perfect si se pun reciproc in valoare; galbenul si rosul, culori tari si pasionale, sunt evidentiate si mai bine de prezenta trandafirilor somon presarati din loc in loc. 

 

Orice ocazie poate fi potrivita pentru a darui un astfel de buchet elegant si plin de intelesuri. Orice femeie va fi fericita sa il primeasca – indiferent ca este un simbol al iubirii ce i-o porti, o modalitate de a-i multumi pentru ca a fost alaturi de tine sau te-a sprijinit, ori cadoul menit sa marcheze un eveniment important din viata voastra. 

 

De ce trandafiri si gerbera?

 

Prin definitie, trandafirii simbolizeaza pasiunea. Gerberele vin sa adauge un ingredient esential – bucuria. Jocul de culori din acest buchet, impreuna cu accentele delicate date de hypericum se potrivesc cuiva sofisticat, care insa stie sa se bucure de viata din plin. 

 

Arata-i femeii speciale din viata ta cat inseamna pentru tine. Alege sa-i trimiti acest buchet impreuna cu un mic cadou sau cu un bilet in care sa-ti asterni gandurile. Cand vine vorba de comenzi flori online, totul se transforma intro joaca de copil prin Magazinul de Flori. Dai adresa si efectuezi plata, iar buchetul ales de tine va ajunge direct in bratele destinatarei. 

Îți recomandăm