Toamna parfumata

Alege ceva special
Alege culorile preferate
300 RON
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 12 Mar 2022
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 13 Iul 2022
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 23 Feb 2022

Trandafiri galbeni, somon si rosii cu gerbera si hypericum - Toamna parfumata – Bogatie si implinire!

 

Un minunat buchet de trandafiri asortati cu gerbera si boabe rosii de hypericum, aranjate toate intr-un glob de bucurie pura! Pasiunea trandafirilor in culorile toamnei – rosii, galbeni, somon - este usor potolita de prezenta sfioasa a gerberelor inserate in margine. Ici-colo apar accentele date de hypericum, mici bobite rosii ce adauga veselie si personalitate intregii combinatii. 

 

Culorile trandafirilor alesi pentru acest buchet se armonizeaza perfect si se pun reciproc in valoare; galbenul si rosul, culori tari si pasionale, sunt evidentiate si mai bine de prezenta trandafirilor somon presarati din loc in loc. 

 

Orice ocazie poate fi potrivita pentru a darui un astfel de buchet elegant si plin de intelesuri. Orice femeie va fi fericita sa il primeasca – indiferent ca este un simbol al iubirii ce i-o porti, o modalitate de a-i multumi pentru ca a fost alaturi de tine sau te-a sprijinit, ori cadoul menit sa marcheze un eveniment important din viata voastra. 

 

De ce trandafiri si gerbera?

 

Prin definitie, trandafirii simbolizeaza pasiunea. Gerberele vin sa adauge un ingredient esential – bucuria. Jocul de culori din acest buchet, impreuna cu accentele delicate date de hypericum se potrivesc cuiva sofisticat, care insa stie sa se bucure de viata din plin. 

 

Arata-i femeii speciale din viata ta cat inseamna pentru tine. Alege sa-i trimiti acest buchet impreuna cu un mic cadou sau cu un bilet in care sa-ti asterni gandurile. Cand vine vorba de comenzi flori online, totul se transforma intro joaca de copil prin Magazinul de Flori. Dai adresa si efectuezi plata, iar buchetul ales de tine va ajunge direct in bratele destinatarei. 

Îți recomandăm