Trandafiri albastri
Buchet Neon

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
250 RON
Mi-a facut mare placere sa va folosesc siteul. Merci
Andreea, 16 Iul 2020
Un alt client satisfacut. Nu m-am asteptat niciodata la atatia trandafiri si margarete. Buchetul a fost absolut superb. Multam! Ne vom mai intalni in viitorul apropiat. Inca o data multumesc.
Gina, 27 Mai 2020
Multumesc mult pentru livrarea comenzii si mai ales pentru dorinta de a veni in intampinarea clientului si a reusi sa-l multumeasca. Ma bucur ca am intalnit oameni carora le pasa atat de ceilalti cat si de calitatea muncii pe care o depun. Va recomand.
Razvan B, 12 Sep 2020

Simbol al iubirii imposibile, acest buchet de 11 trandafiri albastri vor transmite cu succesul mesajul tau secret de iubire. Echipa Magazinul de Flori recomanda trandafiri albastri intr-o prezentare impecabila, vopsiti de designeri floristi experti.


Comandati flori online si oferiti sentimentul unic de a primi flori la domiciliu printr-un buchet de trandafiri care exprima in cel mai delicat mod expresia iubirii.

Îți recomandăm

Un cadou floral care contine trandafiri albastri simbolizeaza iubirea imposibila, semnificatie preluata din mitologia chinezeasca. Albastrul exprima de asemenea armonie, echilibru si inspiratie. Un buchet de trandafiri albastri reprezinta o incantare intrucat trandafirii in aceasta culoare nu exista in natura.


Magazinul de Flori ofera trandafiri vopsiti in albastru de floristi specialisti, care fac livrari flori la domiciliu pentru orice oras din Romania.