Trandafiri albastri
Buchet Neon

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
300 RON
va multumesc mult,tortul a fost delicios iar surpriza pe masura asteptarilor................. Felicitari pentru serviciile d-vs, asa faceti niste romanii fericiti. Mii de multumiri......
Elisabeta Trifu, 8 Aug 2022
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 10 Iun 2022
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 31 Mai 2022

Simbol al iubirii imposibile, acest buchet de 11 trandafiri albastri vor transmite cu succesul mesajul tau secret de iubire. Echipa Magazinul de Flori recomanda trandafiri albastri intr-o prezentare impecabila, vopsiti de designeri floristi experti.


Comandati flori online si oferiti sentimentul unic de a primi flori la domiciliu printr-un buchet de trandafiri care exprima in cel mai delicat mod expresia iubirii.

Îți recomandăm

Un cadou floral care contine trandafiri albastri simbolizeaza iubirea imposibila, semnificatie preluata din mitologia chinezeasca. Albastrul exprima de asemenea armonie, echilibru si inspiratie. Un buchet de trandafiri albastri reprezinta o incantare intrucat trandafirii in aceasta culoare nu exista in natura.


Magazinul de Flori ofera trandafiri vopsiti in albastru de floristi specialisti, care fac livrari flori la domiciliu pentru orice oras din Romania.