Trandafiri rosii
Iubire eterna

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Mii de mulțumiri pt promptitudinea cu care ați trimis cadoul , calitatea tortului si frumusețea florilor. Prin serviciul dvs ati adus o raza de lumina si speranța in sufletul unei doamne in virsta. Inca o data va multumesc pt tot, promit sa va recomand tuturor, sa aveti un bussiness prosper spre binele tuturor.
Simona L, 5 Iun 2020
Tocmai am vorbit cu prietena mea careia i-am trimis florile si era foarte incantata de ele. A spus ca sunt superbe si proaspete iar culoarea exceptional aleasa. Multumesc inca o data iar urmatoarea mea comanda va fi cu voi.
Patricia, 16 Iul 2020
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 14 Sep 2020

19 trandafiri rosii – Iubire eterna – Unele traditii si unele sentimente nu mor niciodata

 

19 trandafiri gingasi dar pasionali, cu tulpini drepte si puternice, taiati si aliniati simetric, simboluri perfecte ale iubirii si pasiunii, mesageri al inimilor daruite si vestitori ai celor mai frumoase povesti, incununati de frunze fragede si pline de viata. 

 

Nu conteaza daca esti tipul modern si non-conformist sau un romantic incurabil subjugat de magia vremurilor de alta data. 

 

O relatie in care nu oferi macar o data trandafiri rosii e ca Parisul fara Turnul Eiffel, ca o noapte fara stele, ca o poveste de iubire fara saruturi si imbratisari: nu are farmec!

 

De ce acest buchet?

 

Sunt o multime de flori cu care poti combina trandafirii in buchete grandioase, impresionante, care sa-i umple bratul si sa-i taie respiratia, dar nu vei obtine niciodata acelasi efect. De ce? Pentru ca celelalte flori le poti oferi oricui, cu orice ocazie, si ea nu vrea sa fie doar o alta femeie in viata ta, vrea sa fie unica. Acest sentiment numai trandafirii rosii i-l pot oferi!

 

Si apoi, de ce sa complici lucrurile mai mult decat e nevoie? Ai florile carora nicio femeie nu le poate rezista intrun aranjament elegant si rapitor, ai un serviciu profesionist de comenzi flori online, si ai serviciul de livrari oferit de Magazinul de Flori ca sa te asiguri ca va primi florile in locul si la ora potrivite! Nu-ti ramane decat sa astepti sarutul de multumire sau ceva mai mult!

 
Îți recomandăm