Trandafiri si crini roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
294 RON
Multumesc pentru livrari. Ați fost minunați.
Adriana F, 11 Iul 2022
Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, 28 Feb 2022
Va multumesc pentru ajutorul primit si pentru profesionalismul dvs. Tocmai m-ati facut client pe viata
Lindsay, 13 Feb 2022

Rozul este culoarea elegantei si a feminitatii, iar acest buchet combina perfect aceste atribute, prin alaturarea de trandafiri si crini roz, asortati cu verdeata mixta. Un buchet de trandafiri si crini care va impresiona nu doar prin combinatia de flori, dar si prin culoarea delicata.

Acest buchet poate fi livrat la dimiciliu prin serviciul flori online oferit de Magazinul de Flori prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile care reprezinta incontestabil dragostea, frumusetea si perseverenta. Ca flori taiate, sunt in topul popularitatii pentru buchete si buchete de flori. In combinatii cu alte flori, trandafirii amplifica eleganta si dau o nota aparte unui cadou floral decorativ. Un buchet din trandafiri si crini va impresiona prin parfumul deosebit si prin coloritul in degrade.

Aceasta complementaritate florala poate fi livrata la domiciliul oricarui destinatar prin floraria online Magazinul de Flori.