Trandafiri si crini roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
315 RON
Mama mea a primit trandafirii comandați de ziua ei și este foarte fericita. Florile și aranjamentul sunt foarte frumoase, iar procesul de livrare a fost ușor și la mare înălțime. Ma bucur mult ca v-am găsit și ca oferiți servicii de aceasta calitate! Eu locuiesc in Canada și este extrem de important sa pot sa-i fac mici surprize mamei mele din Suceava. Va voi contacta cu siguranța in viitor. Cu sinceritate
C Butnaru, 19 Ian 2023
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 26 Aug 2023
Va mulțumim frumos pentru onorarea comenzii noastre, a fost asa cum ne-am dorit, o surpriză absolut frumoasa, suntem multumiti de efect și de continut, flori superbe si la fel tortul si sampania! Va ramanem recunoscatori și vom apela la serviciile dumneavoastra și în viitor!
Ion V, 14 Sep 2023

Rozul este culoarea elegantei si a feminitatii, iar acest buchet combina perfect aceste atribute, prin alaturarea de trandafiri si crini roz, asortati cu verdeata mixta. Un buchet de trandafiri si crini care va impresiona nu doar prin combinatia de flori, dar si prin culoarea delicata.

Acest buchet poate fi livrat la dimiciliu prin serviciul flori online oferit de Magazinul de Flori prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile care reprezinta incontestabil dragostea, frumusetea si perseverenta. Ca flori taiate, sunt in topul popularitatii pentru buchete si buchete de flori. In combinatii cu alte flori, trandafirii amplifica eleganta si dau o nota aparte unui cadou floral decorativ. Un buchet din trandafiri si crini va impresiona prin parfumul deosebit si prin coloritul in degrade.

Aceasta complementaritate florala poate fi livrata la domiciliul oricarui destinatar prin floraria online Magazinul de Flori.