Trandafiri si crini roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
294 RON
Multumesc mult! Sunt foarte placut impresionata de rapiditatea si promptitudinea cu care reactionati la solicitarile clientilor. Aveti din partea mea oricand o recomandare pentru potentiali clienti si numai cuvinte de lauda. Toate cele bune si va voi tine la curent in legatura cu livrarea din aceasta seara.
Oana Cristina, 25 Dec 2020
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 26 Noi 2020
Buna ziua, Doresc sa va multumesc pentru aranjamentul floral trimis in vederea onorari comenzi primite. Aspectul buchetului a fost exceptional, iar personalul foarte amabil. Va multumesc.
Codreanu Catalin, 29 Ian 2021

Rozul este culoarea elegantei si a feminitatii, iar acest buchet combina perfect aceste atribute, prin alaturarea de trandafiri si crini roz, asortati cu verdeata mixta. Un buchet de trandafiri si crini care va impresiona nu doar prin combinatia de flori, dar si prin culoarea delicata.

Acest buchet poate fi livrat la dimiciliu prin serviciul flori online oferit de Magazinul de Flori prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile care reprezinta incontestabil dragostea, frumusetea si perseverenta. Ca flori taiate, sunt in topul popularitatii pentru buchete si buchete de flori. In combinatii cu alte flori, trandafirii amplifica eleganta si dau o nota aparte unui cadou floral decorativ. Un buchet din trandafiri si crini va impresiona prin parfumul deosebit si prin coloritul in degrade.

Aceasta complementaritate florala poate fi livrata la domiciliul oricarui destinatar prin floraria online Magazinul de Flori.