Trandafiri si crini roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
263 RON
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 28 Iun 2020
Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 26 Noi 2020
Multumesc tare mult! Prin intermediul dvs am reusit sa surprind placut pe cei dragi de acasa. Sunteti geniali!
Carmen, 10 Apr 2020

Rozul este culoarea elegantei si a feminitatii, iar acest buchet combina perfect aceste atribute, prin alaturarea de trandafiri si crini roz, asortati cu verdeata mixta. Un buchet de trandafiri si crini care va impresiona nu doar prin combinatia de flori, dar si prin culoarea delicata.

Acest buchet poate fi livrat la dimiciliu prin serviciul flori online oferit de Magazinul de Flori prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile care reprezinta incontestabil dragostea, frumusetea si perseverenta. Ca flori taiate, sunt in topul popularitatii pentru buchete si buchete de flori. In combinatii cu alte flori, trandafirii amplifica eleganta si dau o nota aparte unui cadou floral decorativ. Un buchet din trandafiri si crini va impresiona prin parfumul deosebit si prin coloritul in degrade.

Aceasta complementaritate florala poate fi livrata la domiciliul oricarui destinatar prin floraria online Magazinul de Flori.