Anthurium rosii
Vaza cu flori

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
124 RON
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 16 Oct 2020
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 15 Ian 2021
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 5 Dec 2020

O minunata vaza cu 3 anthurium rosii, care aduce o atingere de eleganta si rafinament. Un cadou floral potrivit pentru masa de birou, prin care puteti impresiona usor in mediul de afaceri. Anthurium-ul este o floare tropicala extrem de populara, cu un colorit impresionant si vibrant.


Acest aranjament floral simplu si stilat poate fi livrat in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Anthurium, sau floarea flamingo, provine de la Tropice. Aceasta floare exotica este rar asociata cu alte flori in buchete de flori, datorita faptului ca impresioneaza prin forma deosebita si coloritul vibrant, captand toata atentia!


Anthurium rosii sunt potrivite pentru ocazii romantice, iar decoratiunile florale realizate de florarii de la Magazinul de Flori arata impecabil, fiind folosite doar flori proaspete.