Anthurium rosii
Vaza cu flori

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
169 RON
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 16 Ian 2023
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 30 Ian 2023
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 27 Ian 2023

O minunata vaza cu 3 anthurium rosii, care aduce o atingere de eleganta si rafinament. Un cadou floral potrivit pentru masa de birou, prin care puteti impresiona usor in mediul de afaceri. Anthurium-ul este o floare tropicala extrem de populara, cu un colorit impresionant si vibrant.


Acest aranjament floral simplu si stilat poate fi livrat in orice oras din Romania prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Anthurium, sau floarea flamingo, provine de la Tropice. Aceasta floare exotica este rar asociata cu alte flori in buchete de flori, datorita faptului ca impresioneaza prin forma deosebita si coloritul vibrant, captand toata atentia!


Anthurium rosii sunt potrivite pentru ocazii romantice, iar decoratiunile florale realizate de florarii de la Magazinul de Flori arata impecabil, fiind folosite doar flori proaspete.