Buchet de lalele si frezii
Atingere de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
340 RON
Va multumesc! Am ramas impresionat de profesionalismul de care dati dat dovada! Nota 10!   Asa servicii in Romania, mai rar!
Florin, 6 Iul 2024
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 23 Apr 2024
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 10 Apr 2024

Un buchet de flori galben, format dintr-un amestec de lalele galbenefrezii galbene si solidago, decorat cu verdeata mixta, ce va lumina orice incapere. Acest buchet de flori minunat poate fi trimis pentru aproape orice ocazie: aniversare, multumire, ziua femeii, dar si pentru a face o declaratie de dragoste.


Comanda se face prin floraria online Magazinul de Flori, care va livra acest buchet de lalele oriunde in Romania, cu promptitudine si profesionalism de care da dovada cel mai rapid curier flori.


Îți recomandăm

Laleaua este denumita si tulipa, facand parte din familia Liliaceae. Exista peste 150 de specii de lalele, fiind populare pentru bulbii cu straturi concentrice. Lalelele sunt foarte folosite in buchete de flori, datorita faptului ca sunt flori perene (rezista peste iarna).


Florile in forma de cupa sunt colorate si atractive, de aceea un buchet de lalele reprezinta un cadou floral rafinat, cu un efect decorativ pe masura.