Buchet de lalele si frezii
Atingere de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
360 RON
Va multumesc pentru cosul de flori livrat! Mama a ramas placut surprinsa, trandafirii extraordinari de frumosi si aranjamentul exceptional! Multumesc din suflet!!! 
Oana Maria, 14 Ian 2024
Multumesc din suflet pentru florile minunate! Mama a fost incantata de ele și tata a fost super încântat de Bomboanele de ciocolata.  Iar eu sunt deosebit de recunoscătoare pentru ca știu ca dacă comand de la dumneavoastră calitatea e garantata! Va doresc o zi superba in continuare!
Ramona, 27 Dec 2023
Voi reveni cu cea mai mare placere!
Mikaela R, 12 Ian 2024

Un buchet de flori galben, format dintr-un amestec de lalele galbenefrezii galbene si solidago, decorat cu verdeata mixta, ce va lumina orice incapere. Acest buchet de flori minunat poate fi trimis pentru aproape orice ocazie: aniversare, multumire, ziua femeii, dar si pentru a face o declaratie de dragoste.


Comanda se face prin floraria online Magazinul de Flori, care va livra acest buchet de lalele oriunde in Romania, cu promptitudine si profesionalism de care da dovada cel mai rapid curier flori.


Îți recomandăm

Laleaua este denumita si tulipa, facand parte din familia Liliaceae. Exista peste 150 de specii de lalele, fiind populare pentru bulbii cu straturi concentrice. Lalelele sunt foarte folosite in buchete de flori, datorita faptului ca sunt flori perene (rezista peste iarna).


Florile in forma de cupa sunt colorate si atractive, de aceea un buchet de lalele reprezinta un cadou floral rafinat, cu un efect decorativ pe masura.