Buchet de lalele si frezii
Atingere de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
340 RON
Este o vorba care spune ca: - esentele tari se tin in sticlute mici - asta pot spune despre serviciile ce ati ales sa le oferiti clientilor. Desi sunt multe site-uri care ofera servicii - livrari flori si aproape toate se promoveaza cat pot de bine in mediul virtual - dumneavoastra va detasati prin promptitudine, solicitudine, profesionalism si poate si putina empatie cu clientul, cred eu pentru ca va pasa si va indragiti afacerea. Despre ceilalti, multi clienti au cam fost dezamagiti, de prospetimea florilor, serviciul oferit si chiar aranjamentul sau buchetul care a fost altceva decat se vede si se comanda. Mama mea a fost profund emotionata cand a vazut un domn cu un mare buchet de flori pentru ea. Buchetul exact ca in prezentare (colorit, continut de flori si verdeata, aranjament), MINUNAT. Asa cum am mai spus, pe chat, voi reveni mereu la dumneavoastra.
Simona M, 23 Ian 2023
I-au placut florile...multumesc foarte mult !
Chad, 9 Feb 2023
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 5 Feb 2023

Un buchet de flori galben, format dintr-un amestec de lalele galbenefrezii galbene si solidago, decorat cu verdeata mixta, ce va lumina orice incapere. Acest buchet de flori minunat poate fi trimis pentru aproape orice ocazie: aniversare, multumire, ziua femeii, dar si pentru a face o declaratie de dragoste.


Comanda se face prin floraria online Magazinul de Flori, care va livra acest buchet de lalele oriunde in Romania, cu promptitudine si profesionalism de care da dovada cel mai rapid curier flori.


Îți recomandăm

Laleaua este denumita si tulipa, facand parte din familia Liliaceae. Exista peste 150 de specii de lalele, fiind populare pentru bulbii cu straturi concentrice. Lalelele sunt foarte folosite in buchete de flori, datorita faptului ca sunt flori perene (rezista peste iarna).


Florile in forma de cupa sunt colorate si atractive, de aceea un buchet de lalele reprezinta un cadou floral rafinat, cu un efect decorativ pe masura.