Aranjament Craciun
Decor Rosu

Alege ceva special
320 RON
Va multumesc pentru profesionalismul cu care ati onorat comanda pentru aniversarea celor 80 de ani ai mamei mele! Toate cele bune, si spor la un business bine facut!! Din Michigan,
ILEANA V, 20 Dec 2022
Buna ziua, Va multumesc mult pentru florile pe care m-ati ajutat sa le trimit ieri la Dr. Tr. Severin. Buchhetul este foarte frumos (am primit poze) asa ca va multumesc mult pentru tot. O zi buna in continuare
D. L, 19 Noi 2022
Va multumim pentru seriozitatea cu care ne-ati ajutat sa facem o frumoasa surpriza prietenei noastre !!! Compozitia florala foarte frumoasa.!!! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră !!!!
David A, 24 Noi 2022

Un superb aranjament de Craciun, o decoratiune de sarbatori perfecta pentru masa de Craciun sau pentru petrecerile corporate.

Aceasta decoratiune de Craciun contine crengute proaspete de brad, globulete rosii, completate de flori asortate. Culorile predominante sunt rosu si verde.

Acest aranjament proaspat se poate realiza si pe alte culori, cu eventuale modificari datorate materiilor prime utilizate.

Produsul se livreaza in Bucuresti si in toata Romania, prin serviciul de livrare la domiciliu oferit de floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Aranjamentele de Craciun sunt tot mai apreciate de cei care isi impodobesc casele cu ocazia sarbatorilor, in principal datorita aspectului sofiticat si mirosului care aminteste de pomul de Craciun.

Un aranjament de sarbatori poate fi decorat cu globulete colorate, panglici asortate, insa crengile de brad proaspete sunt nelipsite. Bradul de Craciun are diverse simboluri, precum "arbore de judecata", "arbore de pomana" sau "arbore fertilizator".

Acum impodobirea pomului de Craciun este o datina care marcheaza asteptarea unui personaj mitologic in seara de Ajun, Mos Craciun. Pentru niste sarbatori reusite, Magazinul de Flori a creat aranjamente speciale, realizate cu cea mai mare grija de catre florarii experti.