Buchet clasic de trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
163 RON
Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 9 Ian 2021
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 17 Noi 2020
Mi-a facut mare placere sa va folosesc siteul. Merci
Andreea, 30 Oct 2020

Un buchet de trandafiri clasic, realizat din cele mai proaspete flori, care va fi livrat oriunde in Romania prin serviciul de livrare flori de la floraria online Magazinul de Flori.


Acest buchet de flori este facut din fire proaspete de trandafiri rosii si este potrivit pentru orice ocazie, pentru a fi sigur ca alegi flori online de calitate.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante ornamentale din familia Rosaceae care se gasesc in peste 200 de specii in intrega lume. Ca elemente decorative, trandafirii sunt plante delicate, greu de ingrijit, dar cu o simbolistica aparte.


Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si pot fi oferiti persoanei dragi pentru a exprima intensitatea sentimentelor. Aranjati intr-un buchet de flori clasic, trandafirii aduc eleganta si rafinament, fiind un element decorativ floral perfect pentru orice spatiu.