Buchet clasic de trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
208 RON
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 22 Feb 2023
Buna seara, Voiam sa va comunic ca gestul a avut efectul scontat, iar tortul a fost foarte bun. Multumesc!
Diana Soava, 27 Ian 2023
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 28 Ian 2023

Un buchet de trandafiri clasic, realizat din cele mai proaspete flori, care va fi livrat oriunde in Romania prin serviciul de livrare flori de la floraria online Magazinul de Flori.


Acest buchet de flori este facut din fire proaspete de trandafiri rosii si este potrivit pentru orice ocazie, pentru a fi sigur ca alegi flori online de calitate.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante ornamentale din familia Rosaceae care se gasesc in peste 200 de specii in intrega lume. Ca elemente decorative, trandafirii sunt plante delicate, greu de ingrijit, dar cu o simbolistica aparte.


Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si pot fi oferiti persoanei dragi pentru a exprima intensitatea sentimentelor. Aranjati intr-un buchet de flori clasic, trandafirii aduc eleganta si rafinament, fiind un element decorativ floral perfect pentru orice spatiu.