Buchet clasic de trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
182 RON
dl.Safciu, multumesc pentru promptitudinea livrarii si calitatea produselor...ca intotdeauna de altfel
Smaranda G, 16 Ian 2022
Multumesc, Stefan. Incantata sa primesc confirmarea. Folosesc serviciile firmei dvs de 4 ani. Locuiesc in SUA, familia este acasa in Romania. Intotdeauna ati fost prompti si serviciul ireprosabil. O sa mai apelez la firma dvs in viitor. Multumesc frumos
Ioana, 21 Sep 2022
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 9 Feb 2022

Un buchet de trandafiri clasic, realizat din cele mai proaspete flori, care va fi livrat oriunde in Romania prin serviciul de livrare flori de la floraria online Magazinul de Flori.


Acest buchet de flori este facut din fire proaspete de trandafiri rosii si este potrivit pentru orice ocazie, pentru a fi sigur ca alegi flori online de calitate.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante ornamentale din familia Rosaceae care se gasesc in peste 200 de specii in intrega lume. Ca elemente decorative, trandafirii sunt plante delicate, greu de ingrijit, dar cu o simbolistica aparte.


Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si pot fi oferiti persoanei dragi pentru a exprima intensitatea sentimentelor. Aranjati intr-un buchet de flori clasic, trandafirii aduc eleganta si rafinament, fiind un element decorativ floral perfect pentru orice spatiu.