Buchet clasic de trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
169 RON
Multumesc mult pt livrarea prompta.
Miruna Smith, 7 Ian 2021
Eu va multumesc. Serviciul a fost impecabil.   Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.
Alexa Ctin, 24 Mar 2021
Stimate domnule Safciu, Doresc sa va confirm ca livrarea cosului cu trandafiri s-a facut putin dupa orele 18 in aceasta seara, asa cum ati spus, iar efectul a fost mult peste cel scontat. Multumita serviciilor oferite de Dvs. am reusit sa ii fac mamei mele o surpriza de proportii si va multumesc din suflet pentru tot suportul. Sper sa aveti succesul pe care il meritati, pe masura amabilitatii si a profesionalismului cu care lucrati. Mi-ati castigat toata admiratia si va felicit sincer pentru atentia si intelegerea cu care va tratati clientii. Mult success in continuare si sa aveti parte de clienti cel putin la fel de multumiti si fericiti ca mine. Cu deosebit respect,
Anonim, 8 Mai 2021

Un buchet de trandafiri clasic, realizat din cele mai proaspete flori, care va fi livrat oriunde in Romania prin serviciul de livrare flori de la floraria online Magazinul de Flori.


Acest buchet de flori este facut din fire proaspete de trandafiri rosii si este potrivit pentru orice ocazie, pentru a fi sigur ca alegi flori online de calitate.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante ornamentale din familia Rosaceae care se gasesc in peste 200 de specii in intrega lume. Ca elemente decorative, trandafirii sunt plante delicate, greu de ingrijit, dar cu o simbolistica aparte.


Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si pot fi oferiti persoanei dragi pentru a exprima intensitatea sentimentelor. Aranjati intr-un buchet de flori clasic, trandafirii aduc eleganta si rafinament, fiind un element decorativ floral perfect pentru orice spatiu.