Buchet cupe cymbidium

Alege ceva special
Alege mărimea
244 RON
Buna seara. Va multumesc pentru serviciul prestat atat dumneavoastra cat si colaboratorilor din Brasov. Am primit poze cu buchetele si cadourile pe care le-am comandat si sunt foarte frumoase. Si persoanele care au primit cadourile au fost foarte placut surprinse. Florile sunt foarte frumoase si proaspete din ce mi s-a zis, asa par si din poze. Felicitari pentru profesionalism si punctualitate, mai ales ca am facut acest cadou din afara tarii si a ajuns la ora care trebuia, chiar un pic mai repede, la Brasov. Ma bucur ca exista o firma pe care ma pot baza pentru asemenea servicii atunci cand voi mai avea nevoie si nu-mi pare rau ca am apelat la dumneavoastra. O seara placuta.
Anonim, 5 Mai 2020
Multumesc ptr serviciile de exceptie. Mama a fost foarte fericita de aranjamentul floral primit de ziua ei.
Dana P, 30 Oct 2020
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 17 Apr 2020

Un buchet format din cupe de orhidee cymbidium, care poate constitui decoratiunea ideala pentru ocazii formale. Acest buchet festiv va conferi eleganta oricarei incaperi prin aspectul exotic.

Magazinul de Flori se ocupa de livrarea la domiciliu, prin serviciul de comenzi flori online al retelei de florarii locale din toata tara.

Îți recomandăm