Buchet de gerbera
Eleganta de toamna

Alege ceva special
Alege mărimea
188 RON
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 21 Dec 2020
Va multumesc foarte mult pentru tot....chiar apreciez, sotia mea a primit trandafirii si erau superbi ! Voi mai comanda de la voi si va voi recomanda tuturor prietenilor si familiei
Craig, 28 Dec 2020
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 14 Feb 2021

O explozie de culoare intr-un buchet de gerbera multicolor. Un aranjament floral care va da culoare oricarei ocazii si va transforma orice zi in motiv de sarbatoare. Buchetul de flori contine 13 gerbera colorate, pentru a fi pe placul oricui!


Culoarea florilor poate varia in functie de sezon, pentru a fi sigur ca Magazinul de Flori selectioneaza doar gerbera proaspete care sunt trimise la domiciliul destinatarului prin cel mai rapid curier flori oferit de serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Gerbera reprezinta un gen de flori ornamentale care face parte din familia florii-soarelui. Florile de gerbera sunt prezente in Europa din anul 1900 si s-au impus in sortimentul floricol 60 de ani mai tarziu. De atunci, sunt folosite tot mai des in buchete de flori, fiind admirate mai ales pentru culorile vii, dar si pentru forma deosebita.