Buchet de irisi, gerbera si lisianthus

Alege ceva special
Alege mărimea
288 RON
Va mulțumim frumos pentru onorarea comenzii noastre, a fost asa cum ne-am dorit, o surpriză absolut frumoasa, suntem multumiti de efect și de continut, flori superbe si la fel tortul si sampania! Va ramanem recunoscatori și vom apela la serviciile dumneavoastra și în viitor!
Ion V, 10 Ian 2023
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 21 Noi 2022
Sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra. Va multumesc
Andronache A, 25 Ian 2023

O combinatie florala superba ce contine irisi albastri, gerbera roz si lisianthus, care va face ravagii. Ideal pentru orice iubitor de flori, acest buchet de irisi si gerbera este completat cu lisianthus, care este simbolul prosperitatii.


Livrarea se face prin atelierul de flori online Magazinul de Flori, care trimite flori proaspete direct la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea de iris are un miros placut si se remarca prin fragilitate si aspectul elegant. Irisul a fost primul simbol al regalitatii in Franta. Exista peste 150 de specii de irisi in lume, cu un colorit variat, de la alb si galben, la albastru sau violet. Un buchet de irisi se remarca prin simplitate si eleganta.


In combinatie cu flori precum gerbera, irisii denota rafinament si dau o nota aparte unui eveniment. Magazinul de Flori alege irisi proaspeti in culori vesele pentru a realiza buchete de flori cu o valoare decorativa aparte.