Buchet de lalele multicolore

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
325 RON
Vroiam sa va spun ca sotul meu mi-a trimis cele mai frumoase flori de pe siteul vostru. Au ajuns la timp si am primt o gramada de complimente de la colegi. Le-am spus tuturor de unde sunt ! Multumesc pentru serviciile excelente
Maria, 18 Dec 2021
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 21 Oct 2021
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 9 Noi 2021

Nimic nu intrece efectul oferit de un buchet de lalele proaspete de pe camp. Acest buchet de flori contine 33 de lalele multicolore, cu optiunea culorilor in functie de stoc.

Poti imbina lalele rosii, lalele galbene, lalele portocalii sau lalele roz si floraria online Magazinul de Flori le va aranja intr-un buchet de exceptie, care va ajunge la destinatar cu un parfum de flori proaspat culese, prin serviciul de comenzi flori special, al celui mai rapid curier flori.

Îți recomandăm

Din lalele se pot realiza buchete de flori pentru diverse ocazii, intrucat sunt plante perene si au o rezistenta crescuta la frig. Un buchet de lalele pot avea forme ingenioase si colorit multiplu, insa ocazia impune tipul aranjamentului floral, iar echipa Magazinul de Flori alege intotdeauna buchetul cel mai potrivit pentru cadoul tau.