Buchet de lalele multicolore

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
340 RON
Multumim foarte mult pentru promptitudine, pentru gingasia buchetului si pentru seriozitate !  Cu siguranta vom recomanda Magazinul de Flori si vom reveni catre dvs. ori de cate ori avem ocazia. Mult succes in tot ceea ce faceti !
Daniela S, 8 Feb 2024
Mulțumim mult pentru ajutorul acordat în realizarea surprizei! Buchetul de flori a fost foarte frumos, iar bomboanele delicioase. Nașa noastră a fost tare fericită și încântată de surpriză! Felicitări pentru serviciile oferite! 
Dalia, 11 Ian 2024
Va multumesc, comanda a fost livrata chiar mai devreme decat ma asteptam, in conditii foarte bune si de calitate. Reactiile mamei (cea care a primit) pe masura asteptarilor. Spor si succes in continuare !
Mioara C, 2 Apr 2024

Nimic nu intrece efectul oferit de un buchet de lalele proaspete de pe camp. Acest buchet de flori contine 33 de lalele multicolore, cu optiunea culorilor in functie de stoc.

Poti imbina lalele rosii, lalele galbene, lalele portocalii sau lalele roz si floraria online Magazinul de Flori le va aranja intr-un buchet de exceptie, care va ajunge la destinatar cu un parfum de flori proaspat culese, prin serviciul de comenzi flori special, al celui mai rapid curier flori.

Îți recomandăm

Din lalele se pot realiza buchete de flori pentru diverse ocazii, intrucat sunt plante perene si au o rezistenta crescuta la frig. Un buchet de lalele pot avea forme ingenioase si colorit multiplu, insa ocazia impune tipul aranjamentului floral, iar echipa Magazinul de Flori alege intotdeauna buchetul cel mai potrivit pentru cadoul tau.