Buchet de lalele multicolore

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
300 RON
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 15 Feb 2022
Multumim foarte mult !Totul a decurs perfect, livrarea s-a facut la timp in Craiova, foarte profesionist, ca de fiecare data cand am utilizat serviciile de pe site-ul d-voastra ! si suntem utilizatori "vechi" din 2011  Aveti ca de obicei nota 10/10 si recomandarile noastre la toti prietenii din diaspora Montreal & Quebec City (Canada)
Catalin Ionascu, 13 Aug 2022
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 27 Mai 2022

Nimic nu intrece efectul oferit de un buchet de lalele proaspete de pe camp. Acest buchet de flori contine 33 de lalele multicolore, cu optiunea culorilor in functie de stoc.

Poti imbina lalele rosii, lalele galbene, lalele portocalii sau lalele roz si floraria online Magazinul de Flori le va aranja intr-un buchet de exceptie, care va ajunge la destinatar cu un parfum de flori proaspat culese, prin serviciul de comenzi flori special, al celui mai rapid curier flori.

Îți recomandăm

Din lalele se pot realiza buchete de flori pentru diverse ocazii, intrucat sunt plante perene si au o rezistenta crescuta la frig. Un buchet de lalele pot avea forme ingenioase si colorit multiplu, insa ocazia impune tipul aranjamentului floral, iar echipa Magazinul de Flori alege intotdeauna buchetul cel mai potrivit pentru cadoul tau.