Buchet de lalele multicolore

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
313 RON
Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, 18 Ian 2021
Va multumesc mult de tot, a fost o placere sa colaborez cu dumneavoastra si am sa va recomand din tot sufletul la toti romani din Mexic.
Florin Anton, 15 Ian 2021
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 25 Ian 2021

Nimic nu intrece efectul oferit de un buchet de lalele proaspete de pe camp. Acest buchet de flori contine 33 de lalele multicolore, cu optiunea culorilor in functie de stoc.

Poti imbina lalele rosii, lalele galbene, lalele portocalii sau lalele roz si floraria online Magazinul de Flori le va aranja intr-un buchet de exceptie, care va ajunge la destinatar cu un parfum de flori proaspat culese, prin serviciul de comenzi flori special, al celui mai rapid curier flori.

Îți recomandăm

Din lalele se pot realiza buchete de flori pentru diverse ocazii, intrucat sunt plante perene si au o rezistenta crescuta la frig. Un buchet de lalele pot avea forme ingenioase si colorit multiplu, insa ocazia impune tipul aranjamentului floral, iar echipa Magazinul de Flori alege intotdeauna buchetul cel mai potrivit pentru cadoul tau.