Buchet gerbera si irisi
Safir Floral

Alege ceva special
Alege mărimea
238 RON
In mod sigur voi folosi mai des serviciile voastre pentru rapunsurile voastre rapide si pentru atentia pe care o acordati clientilor.Va voi recomanda prietenilor mei si voi reveni si eu in curand. Va multumesc inca o data pentru intelegere
Ray, 16 Mar 2022
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 9 Apr 2022
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 30 Ian 2022

O imbinare extraordinara de gerbera albe si irisi albastri, pentru un efect vizual unic. Irisii albastri transmit speranta, admiratie si curaj, iar gerbera albe sunt simbolul puritatii, de aceea acest buchet este ideal atat pentru femei cat si pentru barbati.


Culoare si optimism intr-un buchet de gerbera inventiv, decorat cu irisi proaspeti. Livrarea se face la domiciliu prin Magazinul de Flori, atelier de flori online cu serviciu curier flori rapid.

Îți recomandăm

Irisul este o planta decorativa deloc prietentioasa, cunoscuta si sub numele de stanjenel, care se remarca prin fragilitate si aspectul elegant. Iris era numele dat zeitei soarelui in mitologia Greaca, insa floarea a capatat apoi diverse semnificatii de-a lungul timpului. Irisii au un miros placut, florile fiind folosite si in parfumerie.


Un buchet de irisi se va remarca prin coloritul puternic si parfumul imbietor. In combinatie cu alte flori, irisii aduc optimism, avand o incarcatura simbolica puternica.