Buchet gerbera si irisi
Safir Floral

Alege ceva special
Alege mărimea
272 RON
Va multumim foarte mult. Ne-am bucurat si suntem foarte multumiti. O sa va recomandam cu multa placere la cunostintele si prietenii din Canada.
Maria S. - Canada, 9 Mar 2023
Multumesc pentru ajutorul acordat in realizarea surprizei pentru mama mea! Buchetul a fost superb, iar livrarea a fost foarte prompta! Am sa va recomand tuturor pentru seriozitatea dvs.
Andreea Nadaban, 9 Apr 2023
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 8 Iun 2023

O imbinare extraordinara de gerbera albe si irisi albastri, pentru un efect vizual unic. Irisii albastri transmit speranta, admiratie si curaj, iar gerbera albe sunt simbolul puritatii, de aceea acest buchet este ideal atat pentru femei cat si pentru barbati.


Culoare si optimism intr-un buchet de gerbera inventiv, decorat cu irisi proaspeti. Livrarea se face la domiciliu prin Magazinul de Flori, atelier de flori online cu serviciu curier flori rapid.

Îți recomandăm

Irisul este o planta decorativa deloc prietentioasa, cunoscuta si sub numele de stanjenel, care se remarca prin fragilitate si aspectul elegant. Iris era numele dat zeitei soarelui in mitologia Greaca, insa floarea a capatat apoi diverse semnificatii de-a lungul timpului. Irisii au un miros placut, florile fiind folosite si in parfumerie.


Un buchet de irisi se va remarca prin coloritul puternic si parfumul imbietor. In combinatie cu alte flori, irisii aduc optimism, avand o incarcatura simbolica puternica.