Buchet irisi si lalele

Alege ceva special
Alege mărimea
224 RON
Va multumesc frumos, buchetul primit a fost superb. Serviciul impecabil, plata online foarte accesibila. O zi frumoasa
Anonim, 21 Apr 2022
Mersi mult baieti! Ati facut o treaba buna! Bravo! Mai multi vor afla de serviciile voastre!
Anonim, 3 Mai 2022
Florile au fost superbe iar tortul delicios! Va multumesc pentru ca m-ati ajutat in realizarea unui moment deosebit! Cu respect,
Mihaela A, 26 Apr 2022

Un buchet in culori tari, care contine irisi si lalele, o combinatie speciala pentru momente deosebite. Acest buchet de irisi cu lalele rosii transforma orice ocazie intr-una deosebita, fiind un adevarat deliciu floral.


Buchetul este disponibil in vasta selectie de flori online oferita de Magazinul de Flori, cea mai selecta florarie online care ofera livrari la domiciliu in orice oras din Romania prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Prin forma deosebita in forma de cupa si prin culorile vibrante, laleaua este pe locul trei in topul celor mai populare flori folosite ca flori decorative. Un buchet de lalele simbolizeaza gratie si distinctie, fiind un cadou floral elegant, potrivit oricarei ocazii.

 

Lalelele se cultiva de peste 500 de ani si exista in prezent peste 100 de specii de diverse forme, marimi si culori. Magazinul de Flori alege lalele cu un colorit intens, care transmit eleganta si feminitate, pentru aranjamente cu lalele speciale.