Buchet Lalele
Mix portocaliu

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
188 RON
Mulțumesc pentru livrare! Sărbătorita a fost placut impresionata! Am văzut o fotografie a buchetului și era exact ca cel de pe situl dumneavoastra! Va felicit pentru profesionalism și seriozitate!
Cristina R, 6 Feb 2021
Multumesc echipei pentru cadoul comandat si livrat cu promptitudine.  Florile sunt foarte frumoase, au fost primite cu apreciere si bucurie. O sa va mai contactez si cu alte ocazii. Mult success!! 
Cristina N, 21 Dec 2020
Cadoul a fost asa cum m-am asteptat, sarbatorita a fost foarte incantata, orhideea e superba. 
Cristina N, 1 Ian 2021

Un buchet de lalele impresionant, format din 25 lalele portocalii, potrivite pentru orice ocazie si orice decor. Acest aranjament floral din lalele proaspete va inviora orice incapere, fie ca sunt asezate pe masa, la birou, pe pervaz, sau in bratele persoanei iubite.


Prin avalansa de lumina si culoare, acest buchet de lalele va aduce optimism si veselie.


Buchetul este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, care se asigura ca buchetul de flori va arata impecabil.

Îți recomandăm

Lalelele fac parte din familia Liliacee si sunt numite si Tulipe, fiind disponibile in peste 150 de specii. Plante perene, lalelele au bulbi cu straturi concentrice, de aceea culoritul da impresia unui degrade cromatic.


Lalelele portocalii simbolizeaza bucuria de a trai, entuziasmul, fiind o culoare calda si luminoasa. Buchetele de lalele, in functie de culoare, pot fi adevarata explozii de veselie. Un buchet de lalele unicolor accentueaza simbolismul culorii firelor care il alcatuiesc.


Magazinul de Flori are grija sa aleaga intotdeauna lalele proaspete pentru buchete de flori si sa le livreze in stare impecabila, prin serviciul livrari flori la domiciliu.