Buchet Lalele
Mix portocaliu

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
150 RON
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 7 Sep 2020
Datorita domnului Stefan si echipei dumnealui am reusit sa ii fac un cadou frumos mamei mele la implinirea venerabilei varste de 85 ani. Avand in vedere ca eu sunt stabilita in USA din 1998, Magazinul de Flori al domnului Stefan a actionat eficient si cu promptitudine la livrarea unui buchet de flori, tort si un ursulet foarte dragut. Am comandat un cub cu frezii multicolore care i-a umplut sufletul de bucurie mamei mele(freziile fiind florile ei preferate). Parfumul lor umple camera de un iz placut. Tortul Diplomat pe care l-am comandat este foarte proaspat si gustos, iar ursuletul pe care mama l-a numit Titi sta langa ea si ii aminteste de mine. Va multumesc domnule Stefan! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. De altfel mai am deja doua comenzi in derulare pentru 8 Martie. Recomand Magazinul cu flori tuturor celor aflati la distanta care vor sa faca un cadou frumos. Cu mare drag si respect,
Raluca Mascov, 17 Mar 2020
Multumesc foarte mult ca v-ati ocupat de noul buchet ! A ajuns vineri exact la timp !
Marius, 1 Mai 2020

Un buchet de lalele impresionant, format din 25 lalele portocalii, potrivite pentru orice ocazie si orice decor. Acest aranjament floral din lalele proaspete va inviora orice incapere, fie ca sunt asezate pe masa, la birou, pe pervaz, sau in bratele persoanei iubite.


Prin avalansa de lumina si culoare, acest buchet de lalele va aduce optimism si veselie.


Buchetul este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, care se asigura ca buchetul de flori va arata impecabil.

Îți recomandăm

Lalelele fac parte din familia Liliacee si sunt numite si Tulipe, fiind disponibile in peste 150 de specii. Plante perene, lalelele au bulbi cu straturi concentrice, de aceea culoritul da impresia unui degrade cromatic.


Lalelele portocalii simbolizeaza bucuria de a trai, entuziasmul, fiind o culoare calda si luminoasa. Buchetele de lalele, in functie de culoare, pot fi adevarata explozii de veselie. Un buchet de lalele unicolor accentueaza simbolismul culorii firelor care il alcatuiesc.


Magazinul de Flori are grija sa aleaga intotdeauna lalele proaspete pentru buchete de flori si sa le livreze in stare impecabila, prin serviciul livrari flori la domiciliu.