Buchet Lalele
Mix portocaliu

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
163 RON
Stimate Domnule Safciu Stefan, In urma comenzi solicitate companiei dumneavoastra, ieri 31 ianuarie, vroiam sa va multumesc pentru promptitudinea expedierii cadoului cat si de calitatea produselor. Va multumesc pentru amabilitatea si disponibilitatea dumneavoastra. Cu stima,
Carmen Gainariu, 23 Noi 2021
Multumesc foarte mult pentru serviciul extraordinar, voi reveni cu siguranta
Elena R, 17 Ian 2022
Vreau sa va multumesc foarte mult pentru promtitudinea de care ati dat dovada, recomand serviciile dumneavoastra tuturor, cu atat mai mult celor plecati afara din tara care vor sa faca o bucuriie celor dragi de acasa care locuiesc nu numai in orasele mari.
Gabriela Tu, 3 Ian 2022

Un buchet de lalele impresionant, format din 25 lalele portocalii, potrivite pentru orice ocazie si orice decor. Acest aranjament floral din lalele proaspete va inviora orice incapere, fie ca sunt asezate pe masa, la birou, pe pervaz, sau in bratele persoanei iubite.


Prin avalansa de lumina si culoare, acest buchet de lalele va aduce optimism si veselie.


Buchetul este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, care se asigura ca buchetul de flori va arata impecabil.

Îți recomandăm

Lalelele fac parte din familia Liliacee si sunt numite si Tulipe, fiind disponibile in peste 150 de specii. Plante perene, lalelele au bulbi cu straturi concentrice, de aceea culoritul da impresia unui degrade cromatic.


Lalelele portocalii simbolizeaza bucuria de a trai, entuziasmul, fiind o culoare calda si luminoasa. Buchetele de lalele, in functie de culoare, pot fi adevarata explozii de veselie. Un buchet de lalele unicolor accentueaza simbolismul culorii firelor care il alcatuiesc.


Magazinul de Flori are grija sa aleaga intotdeauna lalele proaspete pentru buchete de flori si sa le livreze in stare impecabila, prin serviciul livrari flori la domiciliu.