Buchet lalele mov
Glorie Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
351 RON
Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada. E uimitor cum chiar si de la mii de kilometri poti face asemenea surprize. A fost o surpriza chiar si pentru mine, avand in vedere ca buchetul a sosit mult mai devreme Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra Cu respect
Laura Cosma, 17 Dec 2023
Am fost foarte multumit de promtitudine si aspectul buchetului. Felicitari pentru servicile oferite.
Darian M, 8 Feb 2024
Multumesc ptr serviciile de exceptie. Mama a fost foarte fericita de aranjamentul floral primit de ziua ei.
Dana P, 8 Dec 2023

Lalelele sunt flori potrivite pentru orice fel de ocazii, forma de cupa a florilor fiind o nota de eleganta in orice buchet de flori. Un buchet de lalele mov denota eleganta, dar si seriozitate. Culoarea mov este mistica, iar un aranjament din lalele mov se va potrivi persoanelor seriose, dar si misterioase.


Magazinul de Flori selectioneaza lalele proaspete pe care le livreaza la domiciliu in acest buchet de lalele mov, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Un buchet de lalele mov va transmite misticism, simbolismul acestei culori fiind insa asociat si cu incantarea si dorinta. Florile de lalea au forma de cupa, fiind colorate si atractive, de aceea in buchete de flori lalelele sunt vazute ca flori care denota optimism.


Magazinul de Flori alege lalele proaspete, pe care le foloseste in buchete impresionante atat prin colorit cat si prin dispunerea florilor. Livrarea este imediata si se face la domiciliu, in orice oras din Romania.