Buchet lalele mov
Glorie Florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
332 RON
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 17 Iun 2024
Am comandat un cub de frezii multicolore si tocmai ce l a primit mama acasa, mi a trimis si poze si sunt extrem de impresionata. Sunt superbe, arata ca si in poza de pe site, chiar mai frumoase decat in poza.. florile proaspete, frumos mirositoare, aranjamentul este superb peste asteptarile mele. Voi mai comanda cu siguranta! Va multumesc!  
Lia P, 19 Apr 2024
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 19 Ian 2024

Lalelele sunt flori potrivite pentru orice fel de ocazii, forma de cupa a florilor fiind o nota de eleganta in orice buchet de flori. Un buchet de lalele mov denota eleganta, dar si seriozitate. Culoarea mov este mistica, iar un aranjament din lalele mov se va potrivi persoanelor seriose, dar si misterioase.


Magazinul de Flori selectioneaza lalele proaspete pe care le livreaza la domiciliu in acest buchet de lalele mov, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Un buchet de lalele mov va transmite misticism, simbolismul acestei culori fiind insa asociat si cu incantarea si dorinta. Florile de lalea au forma de cupa, fiind colorate si atractive, de aceea in buchete de flori lalelele sunt vazute ca flori care denota optimism.


Magazinul de Flori alege lalele proaspete, pe care le foloseste in buchete impresionante atat prin colorit cat si prin dispunerea florilor. Livrarea este imediata si se face la domiciliu, in orice oras din Romania.