Buchet lalele portocalii
Candelabru floral

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
357 RON
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 26 Dec 2022
dl.Safciu, multumesc pentru promptitudinea livrarii si calitatea produselor...ca intotdeauna de altfel
Smaranda G, 4 Feb 2023
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 13 Ian 2023

Un buchet perfect prin care iti poti exprima prietenia sau aprecierea fata de o persoana draga. Acest impresioant buchet de flori este format din 35 lalele portocalii si contine doar lalele proaspete, care au o culoare intensa. Nimic nu este mai potrivit pentru un cadou floral care sa denote optimism decat acest buchet de lalele grandios.

Livrarea buchetului se face prin floraria online Magazinul de Flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Laleaua cuprinde aproximativ 150 de specii, fiind originare din Europa, Africa si Asia. Lalelele rezista peste iarna, avand bulbi cu straturi concentrice, acoperiti cu spini. Aceste flori sunt crescute in gradini, de obicei in culturi multicolore, crescute in ghiveci sau folosite ca flori proaspat taiate in buchete de flori.

Buchete de lalele inventive se gasesc la floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu.