Buchet lalele roz
Pastel Roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
157 RON
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 4 Dec 2020
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 29 Feb 2020
Multumesc pentru livrari. Ați fost minunați.
Adriana F, 2 Sep 2020

Daca vrei sa ii faci un cadou delicat, care sa o descrie perfect, sa ii scoata feminitatea in evidenta, acest buchet de lalele este ceea ce ii poti oferi! Buchetul contine 25 lalele roz, legate cu o panglica de aceeasi culoare, pentru a pastra culoarea pastelata. 


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, floraria online care ofera serviciul curier flori in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Laleaua se mai numeste si tulipa, avand peste 150 de specii de plante. Florile au forma de cupa, fiind foarte colorate si atractive. Bulbii au straturi concentrice, fiind acoperiti cu spini la diferite invelisuri.


Ca plante decorative, lalelele sunt folosite in buchete de flori, acestea fiind mai impresionante pe masura ce numarul de flori folosite creste. Magazinul de Flori alege doar lalele proaspete pentru aranjamente care au culori fie intense, fie pastelate, in functie de rolul cadoului floral.