Buchet lalele roz
Pastel Roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
175 RON
Domnule Stefan, Sper ca ati avut un week-end placut. Vroiam sa va spun ca mama a primit cu mare exaltare cosul cu trandafiri. Mi-a trimis pozele si aranjamentul floral arata absolut superb. Mii de complimente pentru calitatea serviciilor si va multumesc ca m-ati ajutat sa ofer mamei mele un cadou atit de frumos. Mult succes si tinem legatura.
Corina Lucica, 27 Noi 2020
Am comandat un tort si o sticla de vin pentru rude din Bucuresti; Excelent serviciu, livrare la timp,prezentare deosebita,produsul -tort Monte-Bianco-proaspat si gustos, intr-un cuvint, toata lumea multumita. Ar fi si mai bine daca descrierea produselor ar fi un pic mai dezvoltata, iar in cazul vinurilor am avea posibilitatea sa facem noi alegerea, cind comandam.(Nota Bene:vinul livrat a fost foarte bun-Spania,2006). Felicitari !
Cristina Stanescu - Canada, 27 Ian 2021
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 23 Dec 2020

Daca vrei sa ii faci un cadou delicat, care sa o descrie perfect, sa ii scoata feminitatea in evidenta, acest buchet de lalele este ceea ce ii poti oferi! Buchetul contine 25 lalele roz, legate cu o panglica de aceeasi culoare, pentru a pastra culoarea pastelata. 


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, floraria online care ofera serviciul curier flori in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Laleaua se mai numeste si tulipa, avand peste 150 de specii de plante. Florile au forma de cupa, fiind foarte colorate si atractive. Bulbii au straturi concentrice, fiind acoperiti cu spini la diferite invelisuri.


Ca plante decorative, lalelele sunt folosite in buchete de flori, acestea fiind mai impresionante pe masura ce numarul de flori folosite creste. Magazinul de Flori alege doar lalele proaspete pentru aranjamente care au culori fie intense, fie pastelate, in functie de rolul cadoului floral.