Buchet lalele roz
Pastel Roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 15 Mar 2024
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 2 Apr 2024
Vroiam doar sa va spun ca sunt foarte impresionata de firma voastra. Tot ceea ce spuneti despre produsele voastre este adevarat. Orhideele au fost atat de proaspete ca au rezistat mai mult de o luna.
Diana, 18 Feb 2024

Daca vrei sa ii faci un cadou delicat, care sa o descrie perfect, sa ii scoata feminitatea in evidenta, acest buchet de lalele este ceea ce ii poti oferi! Buchetul contine 25 lalele roz, legate cu o panglica de aceeasi culoare, pentru a pastra culoarea pastelata. 


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, floraria online care ofera serviciul curier flori in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Laleaua se mai numeste si tulipa, avand peste 150 de specii de plante. Florile au forma de cupa, fiind foarte colorate si atractive. Bulbii au straturi concentrice, fiind acoperiti cu spini la diferite invelisuri.


Ca plante decorative, lalelele sunt folosite in buchete de flori, acestea fiind mai impresionante pe masura ce numarul de flori folosite creste. Magazinul de Flori alege doar lalele proaspete pentru aranjamente care au culori fie intense, fie pastelate, in functie de rolul cadoului floral.