Buchet lalele roz
Pastel Roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 13 Mar 2023
Toate florile voastre sunt superbe si sunt convinsa ca voi mai comanda de la voi
Tanya, 31 Dec 2022
Draga Stefan Voiam sa va multumesc pentru serviciile extraordinare ale Magazinului de flori. In special acum in perioada pandemiei, florile au fost mediul de comunicare cu cei dragi, mai ales pentru noi asa de la distanta. Anul acesta cred ca am facut vreo 6 comenzi (& counting). Cea de ieri, facuta de sotul meu mamei lui s-a lasat cu lacrimi multe :) Mai urmeaza si sf Maria acum imediat.
Stefania L, 21 Mar 2023

Daca vrei sa ii faci un cadou delicat, care sa o descrie perfect, sa ii scoata feminitatea in evidenta, acest buchet de lalele este ceea ce ii poti oferi! Buchetul contine 25 lalele roz, legate cu o panglica de aceeasi culoare, pentru a pastra culoarea pastelata. 


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, floraria online care ofera serviciul curier flori in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Laleaua se mai numeste si tulipa, avand peste 150 de specii de plante. Florile au forma de cupa, fiind foarte colorate si atractive. Bulbii au straturi concentrice, fiind acoperiti cu spini la diferite invelisuri.


Ca plante decorative, lalelele sunt folosite in buchete de flori, acestea fiind mai impresionante pe masura ce numarul de flori folosite creste. Magazinul de Flori alege doar lalele proaspete pentru aranjamente care au culori fie intense, fie pastelate, in functie de rolul cadoului floral.