Buchet Mixt de crizanteme

Alege ceva special
Alege mărimea
238 RON
Va multumesc foarte mult pentru tot....chiar apreciez, sotia mea a primit trandafirii si erau superbi ! Voi mai comanda de la voi si va voi recomanda tuturor prietenilor si familiei
Craig, 26 Ian 2024
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 23 Ian 2024
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 17 Ian 2024

O combinatie multicolora de crizanteme portocalii, galbene si bordo, intr-un buchet de flori bogat si impozant. Acest buchet de crizanteme va cuceri pe oricine prin aspectul deosebit si prin coloritul intens. Un aranjament de exceptie, realizat din crizanteme proaspete si livrat prin Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Numite si dumitrite, crizantemele sunt flori cu un colorit intens, fiind foarte rezistente. Ele sunt folosite cu succes in buchete de flori, intrucat ofera culoare oricarei combinatii de flori.  Sunt 30 de specii de crizanteme, fiecare cu un aspect aparte. Florile sunt mari, iar frunzele adanc crestate.


Magazinul de Flori le foloseste pentru buchete de crizanteme originale, care poarta semnatura unor florari experti.