Buchet Mixt de crizanteme

Alege ceva special
Alege mărimea
182 RON
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 13 Iun 2021
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 25 Iul 2021
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 30 Mar 2021

O combinatie multicolora de crizanteme portocalii, galbene si bordo, intr-un buchet de flori bogat si impozant. Acest buchet de crizanteme va cuceri pe oricine prin aspectul deosebit si prin coloritul intens. Un aranjament de exceptie, realizat din crizanteme proaspete si livrat prin Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Numite si dumitrite, crizantemele sunt flori cu un colorit intens, fiind foarte rezistente. Ele sunt folosite cu succes in buchete de flori, intrucat ofera culoare oricarei combinatii de flori.  Sunt 30 de specii de crizanteme, fiecare cu un aspect aparte. Florile sunt mari, iar frunzele adanc crestate.


Magazinul de Flori le foloseste pentru buchete de crizanteme originale, care poarta semnatura unor florari experti.