Buchet trandafiri crem

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
221 RON
Surpriza pe care am dorit sa o fac mamei mele a iesit perfect si asta datorita voua.Va multumesc frumos ca ati facut o mama si o fiica fericite si cu siguranta o sa ne auzim curand!
Mariana P, 27 Mai 2024
Va multumesc mult de tot, a fost o placere sa colaborez cu dumneavoastra si am sa va recomand din tot sufletul la toti romani din Mexic.
Florin Anton, 13 Feb 2024
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 13 Apr 2024

Acest buchet de trandafiri este alegerea perfecta pentru orice ocazie. Cel mai frumos aranjament de trandafiri crem cu 11 fire va fi livrat oriunde in Romania doar prin Magazinul de Flori, cea mai rapida florarie online.


Surprinde prin simplitate si alege un buchet de flori care sa transmita cele mai frumoase ganduri. Noi alegem cele mai proaspete flori, in cele mai ingenioase aranjamente florale si le trimitem prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante ornamentale din familia Rosaceae care se gasesc in peste 200 de specii in intrega lume. Ca elemente decorative, trandafirii sunt plante delicate, greu de ingrijit, dar cu o simbolistica aparte.


Buchetele de trandafiri crem sunt potriviti pentru a fi oferiti cu ocazia evenimentelor care transmit puritate, gingasie, dar si eleganta sau rafinament.