Buchet trandafiri crem

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
208 RON
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 8 Apr 2023
Imi place foarte mult site-ul vostru. Este de departe cel mai bun si cel mai usor de navigat ! Merci !
Dan, 28 Feb 2023
Datorita domnului Stefan si echipei dumnealui am reusit sa ii fac un cadou frumos mamei mele la implinirea venerabilei varste de 85 ani. Avand in vedere ca eu sunt stabilita in USA din 1998, Magazinul de Flori al domnului Stefan a actionat eficient si cu promptitudine la livrarea unui buchet de flori, tort si un ursulet foarte dragut. Am comandat un cub cu frezii multicolore care i-a umplut sufletul de bucurie mamei mele(freziile fiind florile ei preferate). Parfumul lor umple camera de un iz placut. Tortul Diplomat pe care l-am comandat este foarte proaspat si gustos, iar ursuletul pe care mama l-a numit Titi sta langa ea si ii aminteste de mine. Va multumesc domnule Stefan! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. De altfel mai am deja doua comenzi in derulare pentru 8 Martie. Recomand Magazinul cu flori tuturor celor aflati la distanta care vor sa faca un cadou frumos. Cu mare drag si respect,
Raluca Mascov, 1 Mar 2023

Acest buchet de trandafiri este alegerea perfecta pentru orice ocazie. Cel mai frumos aranjament de trandafiri crem cu 11 fire va fi livrat oriunde in Romania doar prin Magazinul de Flori, cea mai rapida florarie online.


Surprinde prin simplitate si alege un buchet de flori care sa transmita cele mai frumoase ganduri. Noi alegem cele mai proaspete flori, in cele mai ingenioase aranjamente florale si le trimitem prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante ornamentale din familia Rosaceae care se gasesc in peste 200 de specii in intrega lume. Ca elemente decorative, trandafirii sunt plante delicate, greu de ingrijit, dar cu o simbolistica aparte.


Buchetele de trandafiri crem sunt potriviti pentru a fi oferiti cu ocazia evenimentelor care transmit puritate, gingasie, dar si eleganta sau rafinament.