Buchet trandafiri galbeni
Eleganta Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
163 RON
Comanda a ajuns la timp, luni, cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa fac o surpriza frumoasa mamei mele, am vazut in fotografie trandafirii care sunt perfecti iar tortul mascota este delicios. Va multumesc si cu siguranta o sa mai comand la firma dumneavoastra, de fapt nu e prima oara cand apelez la aceasta firma. Succes in continuare.
Jeni C, 18 Noi 2020
Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 29 Oct 2020
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 30 Noi 2020

Un buchet de flori vesel si luminos, realizat din 13 trandafiri galbeni de cea mai buna calitate. Magazinul de Flori a selectionat doar trandafiri proaspeti pentru a obtine un buchet de trandafiri unic, atat prin aspect, cat si prin parfum. O vei surprinde cu acest buchet de exceptie, cu un design simplu si elegant.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii simbolizeaza gingasia iubirii, fiind florile dragostei si ale pasiunii. Un buchet de trandafiri este potrivit pentru orice ocazie, iar mirosul dulce va cuceri pe oricine!


Ca flori taiate, trandafirii sunt foarte rezistenti, avand nevoie doar de lumina. Un buchet de flori din trandafiri galbeni va aduce lumina si optimism in orice incapere. Culoarea proaspata se pastreaza cateva zile daca acestia sunt ingrijiti cu grija.