Buchet trandafiri galbeni
Eleganta Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
221 RON
Multumesc mult de tot, m-ati ajutat sa fac o mare surpriza mamei mele de ziua ei! Multumesc pt.profesionalismul aratat, cu siguranta ca o sa apelez la dv.si data urmatoare.Totul a fost exceptional. Multumesc inca o data din suflet,
Simona, 29 Feb 2024
Multumesc pentru delivery rapid si staff profesionist. Felicitari!
T. Vlad, 1 Apr 2024
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 8 Feb 2024

Un buchet de flori vesel si luminos, realizat din 11 trandafiri galbeni de cea mai buna calitate. Magazinul de Flori a selectionat doar trandafiri proaspeti pentru a obtine un buchet de trandafiri unic, atat prin aspect, cat si prin parfum. O vei surprinde cu acest buchet de exceptie, cu un design simplu si elegant.

Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii simbolizeaza gingasia iubirii, fiind florile dragostei si ale pasiunii. Un buchet de trandafiri este potrivit pentru orice ocazie, iar mirosul dulce va cuceri pe oricine!

Ca flori taiate, trandafirii sunt foarte rezistenti, avand nevoie doar de lumina. Un buchet de flori din trandafiri galbeni va aduce lumina si optimism in orice incapere. Culoarea proaspata se pastreaza cateva zile daca acestia sunt ingrijiti cu grija.