Buchet trandafiri galbeni
Eleganta Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
169 RON
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 13 Ian 2022
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 3 Noi 2021
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 25 Dec 2021

Un buchet de flori vesel si luminos, realizat din 13 trandafiri galbeni de cea mai buna calitate. Magazinul de Flori a selectionat doar trandafiri proaspeti pentru a obtine un buchet de trandafiri unic, atat prin aspect, cat si prin parfum. O vei surprinde cu acest buchet de exceptie, cu un design simplu si elegant.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii simbolizeaza gingasia iubirii, fiind florile dragostei si ale pasiunii. Un buchet de trandafiri este potrivit pentru orice ocazie, iar mirosul dulce va cuceri pe oricine!


Ca flori taiate, trandafirii sunt foarte rezistenti, avand nevoie doar de lumina. Un buchet de flori din trandafiri galbeni va aduce lumina si optimism in orice incapere. Culoarea proaspata se pastreaza cateva zile daca acestia sunt ingrijiti cu grija.