Buchet trandafiri galbeni
Eleganta Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
182 RON
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 22 Iun 2022
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 28 Ian 2022
Va multumesc mult de tot, a fost o placere sa colaborez cu dumneavoastra si am sa va recomand din tot sufletul la toti romani din Mexic.
Florin Anton, 5 Iul 2022

Un buchet de flori vesel si luminos, realizat din 13 trandafiri galbeni de cea mai buna calitate. Magazinul de Flori a selectionat doar trandafiri proaspeti pentru a obtine un buchet de trandafiri unic, atat prin aspect, cat si prin parfum. O vei surprinde cu acest buchet de exceptie, cu un design simplu si elegant.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii simbolizeaza gingasia iubirii, fiind florile dragostei si ale pasiunii. Un buchet de trandafiri este potrivit pentru orice ocazie, iar mirosul dulce va cuceri pe oricine!


Ca flori taiate, trandafirii sunt foarte rezistenti, avand nevoie doar de lumina. Un buchet de flori din trandafiri galbeni va aduce lumina si optimism in orice incapere. Culoarea proaspata se pastreaza cateva zile daca acestia sunt ingrijiti cu grija.