Buchet trandafiri galbeni
Lumina si gratie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
304 RON
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 6 Feb 2023
Mulțumesc pentru livrare! Sărbătorita a fost placut impresionata! Am văzut o fotografie a buchetului și era exact ca cel de pe situl dumneavoastra! Va felicit pentru profesionalism și seriozitate!
Cristina R, 20 Feb 2023
Raluca B, 27 Noi 2023

Un buchet de flori radiant realizat din 19 trandafiri galbeni, simbolul prieteniei. Acesti trandafiri galbeni sunt aranjati intr-o prezentare perfecta in multe ocazii - de ziua ei, aniversari, felicitari, pentru iubiti, prieteni sau doar pentru placerea de a darui. 


Magazinul de Flori alege trandafiri proaspeti, pe care ii aseaza intr-un buchet de trandafiri exceptional, cu frunze verzi pentru un efect vizual imbatabil. Livrarea se face la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii reprezinta garantia elegantei si al rafinamentului atunci cand sunt asezati cu inventivitate intr-un buchet de flori. Trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.


Cu toate ca se gasesc in 30.000 de varietati, trandafirii sunt o specie hibrida, rezultand din incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Fiind disponibili in 8 culori principale, culoarea trandafirilor intr-un buchet de trandafiri se alege in functie de ocazie.