Buchet trandafiri galbeni
Lumina si gratie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
323 RON
Multumesc , Voi apela cu incredere la serviciile dvs si data viitoare, sunt foarte multumit de serviciile dvs. Cu respect ,
Ionut, 5 Mai 2024
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 13 Mai 2024
Va multumesc, destinatara a fost incantata. Va recomand cu mare drag.
Ileana Stancescu, 3 Feb 2024

Un buchet de flori radiant realizat din 19 trandafiri galbeni, simbolul prieteniei. Acesti trandafiri galbeni sunt aranjati intr-o prezentare perfecta in multe ocazii - de ziua ei, aniversari, felicitari, pentru iubiti, prieteni sau doar pentru placerea de a darui. 


Magazinul de Flori alege trandafiri proaspeti, pe care ii aseaza intr-un buchet de trandafiri exceptional, cu frunze verzi pentru un efect vizual imbatabil. Livrarea se face la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii reprezinta garantia elegantei si al rafinamentului atunci cand sunt asezati cu inventivitate intr-un buchet de flori. Trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.


Cu toate ca se gasesc in 30.000 de varietati, trandafirii sunt o specie hibrida, rezultand din incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Fiind disponibili in 8 culori principale, culoarea trandafirilor intr-un buchet de trandafiri se alege in functie de ocazie.