Buchet trandafiri galbeni
Lumina si gratie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
285 RON
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 6 Iul 2022
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 24 Mar 2022
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 17 Mar 2022

Un buchet de flori radiant realizat din 19 trandafiri galbeni, simbolul prieteniei. Acesti trandafiri galbeni sunt aranjati intr-o prezentare perfecta in multe ocazii - de ziua ei, aniversari, felicitari, pentru iubiti, prieteni sau doar pentru placerea de a darui. 


Magazinul de Flori alege trandafiri proaspeti, pe care ii aseaza intr-un buchet de trandafiri exceptional, cu frunze verzi pentru un efect vizual imbatabil. Livrarea se face la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii reprezinta garantia elegantei si al rafinamentului atunci cand sunt asezati cu inventivitate intr-un buchet de flori. Trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.


Cu toate ca se gasesc in 30.000 de varietati, trandafirii sunt o specie hibrida, rezultand din incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Fiind disponibili in 8 culori principale, culoarea trandafirilor intr-un buchet de trandafiri se alege in functie de ocazie.