Buchet trandafiri galbeni
Lumina si gratie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
285 RON
Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 18 Dec 2020
Buna ziua si mii de multumiri :) Tocmai am primit o poza cu buchetul primit de mama - i-ati facut si mi-ati facut o mare bucurie! Toate cele bune,
Anda, 26 Dec 2020
va multumesc mult,tortul a fost delicios iar surpriza pe masura asteptarilor................. Felicitari pentru serviciile d-vs, asa faceti niste romanii fericiti. Mii de multumiri......
Elisabeta Trifu, 28 Ian 2021

Un buchet de flori radiant realizat din 19 trandafiri galbeni, simbolul prieteniei. Acesti trandafiri galbeni sunt aranjati intr-o prezentare perfecta in multe ocazii - de ziua ei, aniversari, felicitari, pentru iubiti, prieteni sau doar pentru placerea de a darui. 


Magazinul de Flori alege trandafiri proaspeti, pe care ii aseaza intr-un buchet de trandafiri exceptional, cu frunze verzi pentru un efect vizual imbatabil. Livrarea se face la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii reprezinta garantia elegantei si al rafinamentului atunci cand sunt asezati cu inventivitate intr-un buchet de flori. Trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.


Cu toate ca se gasesc in 30.000 de varietati, trandafirii sunt o specie hibrida, rezultand din incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Fiind disponibili in 8 culori principale, culoarea trandafirilor intr-un buchet de trandafiri se alege in functie de ocazie.