Buchet trandafiri galbeni
Lumina si gratie

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
228 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 28 Noi 2020
Va multumesc foarte mult pentru tot....chiar apreciez, sotia mea a primit trandafirii si erau superbi ! Voi mai comanda de la voi si va voi recomanda tuturor prietenilor si familiei
Craig, 16 Ian 2020
Am fost foarte multumit de promtitudine si aspectul buchetului. Felicitari pentru servicile oferite.
Darian M, 19 Iul 2020

Un buchet de flori radiant realizat din 19 trandafiri galbeni, simbolul prieteniei. Acesti trandafiri galbeni sunt aranjati intr-o prezentare perfecta in multe ocazii - de ziua ei, aniversari, felicitari, pentru iubiti, prieteni sau doar pentru placerea de a darui. 


Magazinul de Flori alege trandafiri proaspeti, pe care ii aseaza intr-un buchet de trandafiri exceptional, cu frunze verzi pentru un efect vizual imbatabil. Livrarea se face la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii reprezinta garantia elegantei si al rafinamentului atunci cand sunt asezati cu inventivitate intr-un buchet de flori. Trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia si degaja caldura si afectiune.


Cu toate ca se gasesc in 30.000 de varietati, trandafirii sunt o specie hibrida, rezultand din incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Fiind disponibili in 8 culori principale, culoarea trandafirilor intr-un buchet de trandafiri se alege in functie de ocazie.