Buchet trandafiri, gerbera si minigerbera
Exotism si Culori

Alege ceva special
Alege mărimea
265 RON
Vreau sa va multumesc, ca de obicei ati facut o treaba minunata. Tortul si bradutul sunt minunati.
Paula Manuel, 3 Feb 2021
Surpriza a taiat respiratia adresantului !Intotdeauna o sa va solicit pe dv ! Seriozitatea si promptitudinea va fac onoare ! Toata  stima !   Multumesc mult!
Anonim, 23 Dec 2020
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 9 Feb 2021

Surprinde o persoana draga cu acest buchet de trandafiri imens, format din trandafiri, minitrandafiri, gerbera, minigerbera si verdeata mixta.


Un cadou ideal pentru mediul de afaceri, acest buchet de flori este expresia perfecta a optimismului si a celor mai bune urari.

 

Alege ocazia, destinatarul si florile vor ajunge imediat in orice oras din Romania, prin serviciul unic de livrari flori la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, care face cea mai buna selectie de flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt considerati un cadou floral clasic, insa un buchet de flori obtinute din trandafiri asortati cu flori de gerbera aduc un plus de exotism. 


Gerbera sunt plante ornamentale din familia florii-soarelui si sunt un simbol al delicatetii si distinctiei. Gerbera se afla pe locul 5 in topul celor mai folosite flori taiate din lume, un top in care trandafirii ocupa locul fruntas.